Som å svømme i et stort akvarium

Jørgen Melua som var med på IM Cozumel også i fjor beskrev svømmeetappen som å svømme i et stort akvarium. Det var en veldig god beskrivelse. Vannet er krystallklart og du ser fisker hele tiden. Arrangørene har skrytt på seg at det har verdens fineste svømmeetappe og det tror jeg absolutt på.  Mot normalt (for meg som ikke har svømming som favoritt) så var det en flott opplevelse å svømme her. Her kan jeg forstå hvorfor det er mulig å like svømming. Svømmeløypen er kun en stor runde på 3800 m som er formet som en lang rektangel med kraftig motstrøm den ene veien og tilsvarende kraftig medstrøm andre veien. Hvordan dette gir utslag i totalt svømmetid er jeg ikke sikker på men i fjor var hvertfall svømmingen svært rask med bestetid på ca. 44 min. For min egen del håper jeg på å svømme under 1 t og 15 min som er litt seinere en det jeg er «god for» men pga forbud mot våtdrakt og manglende svømmetrening i åpent vann så tviler jeg på at det går særlig raskere. Om vannet er mer salt en sjøvann hjemme er vel heller tvilsomt men det kjennes veldig salt ut så her gjelder det å holde svømmebrillene på når kaoset står på som verst. Nedfor er to bilder fra dagens trening i svømmeløypen.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s