Innendørsløping på Bislett

I dag har jeg vært på innendørsløping på Bislett med en gjeng på 10-12 stk fra Rye og Oslofjordtri. Det var intervalltrening på planen med 8-10 sett med to runder (1090 m) med 1 min pause mellom settene. Det ble raskt delt opp i flere grupper avhengig av nivå. Jeg måtte som vanlig tøffe meg litt og la meg bak de raskeste. De begynte knallhard med 3:50 på to runder. Dette gir en snittfart på ganske nøyaktig 17 km/t. Det verste var at de holdt farten utrolig stabilt (+- 1 sek) hele økten igjennom. Det var altfor høy fart for meg og jeg lå hele tiden betydelig over terskel. Smertene bet jeg lett i meg for det var fint å kjenne god løpsfart igjen! Etter 8*2 runder gav ca. halvparten seg, etter 9 kastet jeg inn håndkle. De siste 3 med mer futt i beina tok 10. Neste gang løper jeg med en saktere gruppe…

Selv om jeg ble sliten så var det utrolig gøy, og det blir definitivt ikke siste gang jeg stiller opp der. Neste mandag er det bare til å stille opp hvis du har anledning! Felles oppvarming utenfor Bislett kl. 18:30 mens selve økten begynner kl. 19:00.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s