Oppsummering av treningen uke 14

Det er alltid stor sjanse for at uken etter treningsleirer blir en nedtur, noe det heldigvis ikke ble i mitt tilfelle. Jeg tok det litt rolig de første dagene etter Playitas før jeg avsluttet uken med mye sykling i flott vær. 17 t trening totalt fordel på 11 t sykkel, 3 t svøm, 2 t løp og 1 t styrketrening. Base building perioden går mot slutten og nå økes intensiteten frem mot HIM Mallorca.

Mandag: Hjemreisedag og treningsfri

Tirsdag: 1 t rolig svøm bestående utelukkende av drills

Onsdag: 1 t svøm etterfulgt av 1 t rolig sykling

Torsdag: 5/4/4/5 min serier intervalløping i mid sone 3. 2 min rolig jogg mellom.

Fredag: En ny «big day» som startet med 1 t svømming før det ble 5 t og 15 min sykling etterfulgt av 40 min jogg. Jeg syklet Oslo-Moss-Oslo med strålende sol men med en uvanlig sterk vind som tok godt tak i fremhjulet. Turen var 151 km lang og ble gjennomført med snittpuls på 143 BPM og 194 Watt. Løpingen ble gjort med snittfart på 11,7 km/t og 150 BPM som er et godt fart/puls-forhold. Til sammenlikning løp jeg med snittfart på 11,2 km/t og 173 BPM under IM Cozumel. Sykling Oslo – Moss – Oslo by allanhov at Garmin Connect – Details. Løping etter sykling by allanhov at Garmin Connect – Details

Lørdag: 2 t rolig sykling

Søndag: Opprinnelig var det planlagt en 2 t rolig joggetur, men den ble flyttet til mandag og erstattet med sykling i finværet. Det ble rolig langtur med Morten, som skal være med på Norseman i år. Jeg fikk en guidet tur rundt Bærum, populært kalt Bærumsrunden. Fra Oslo sentrum og tilbake ble det 107 km fordelt på 4 t. Snittpuls på 132 BPM og 197 Watt. Bærumsrunden by allanhov at Garmin Connect – Details

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s