Oppsummering av treningen uke 14

Det er alltid stor sjanse for at uken etter treningsleirer blir en nedtur, noe det heldigvis ikke ble i mitt tilfelle. Jeg tok det litt rolig de første dagene etter Playitas før jeg avsluttet uken med mye sykling i flott vær. 17 t trening totalt fordel på 11 t sykkel, 3 t svøm, 2 t løp og 1 t styrketrening. Base building perioden går mot slutten og nå økes intensiteten frem mot HIM Mallorca.

Mandag: Hjemreisedag og treningsfri

Tirsdag: 1 t rolig svøm bestående utelukkende av drills

Onsdag: 1 t svøm etterfulgt av 1 t rolig sykling

Torsdag: 5/4/4/5 min serier intervalløping i mid sone 3. 2 min rolig jogg mellom.

Fredag: En ny «big day» som startet med 1 t svømming før det ble 5 t og 15 min sykling etterfulgt av 40 min jogg. Jeg syklet Oslo-Moss-Oslo med strålende sol men med en uvanlig sterk vind som tok godt tak i fremhjulet. Turen var 151 km lang og ble gjennomført med snittpuls på 143 BPM og 194 Watt. Løpingen ble gjort med snittfart på 11,7 km/t og 150 BPM som er et godt fart/puls-forhold. Til sammenlikning løp jeg med snittfart på 11,2 km/t og 173 BPM under IM Cozumel. Sykling Oslo – Moss – Oslo by allanhov at Garmin Connect – Details. Løping etter sykling by allanhov at Garmin Connect – Details

Lørdag: 2 t rolig sykling

Søndag: Opprinnelig var det planlagt en 2 t rolig joggetur, men den ble flyttet til mandag og erstattet med sykling i finværet. Det ble rolig langtur med Morten, som skal være med på Norseman i år. Jeg fikk en guidet tur rundt Bærum, populært kalt Bærumsrunden. Fra Oslo sentrum og tilbake ble det 107 km fordelt på 4 t. Snittpuls på 132 BPM og 197 Watt. Bærumsrunden by allanhov at Garmin Connect – Details

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s