Samarbeidspartnere

 

Min viktigste økonomiske sponsor er klokke- og smykkekjeden Bjørklund. Se www.bjorklund.no for mer info.

 

UBConnect er et konsulent- og rekrutteringsselskap med spesialisering innen telecom, og de leverer tekniske ressurser til telekom-,  IT- , kraft og energi- og olje og gassbransjen. De har alle de store telecomselskapene som Telenor, Netcom, Ericsson, Siemens etc. i sin kundeportefølje og med sin svært fleksible tilgang til høyt kompetent teknisk personell kan de levere tilstrekkelig ressurser til mange oppdrag innenfor de nevnte bransjene på kort tid. Selskapet er deleid av en meget habil triatlet.

AntonSport Sykkeldelisk i Bogstadveien er en av Norges aller fremste butikker på sykler, og forhandler av raske Boardmansykler i tillegg til HUUB, Compressport, Polar og det aller meste annet av utstyr du trenger til triatlonsesongen. Ta gjerne turen innom for en hyggelig sykkel og triatlonprat.

Boardman logo samarbeidspartnerSesongen sykkel er den splitter nye Boardman TTE Signature og det er en av verdens absolutt råeste triatlonsykler. Mer om den kan du lese her.

Triallan - Boardman TTE Signature - Allan Hovda - Adrena - Triathlon bike - aerodynamic - 2016

 

Hoka har på kort tid blitt en favoritt blant triatler, Ultraløpere og løpere som har slitt med skade. Demping og komfort er i en særklasse med en overraskende lav vekt. Selv løper jeg med Hoka Clifton 2 til langturer og rolig trening, og konkurranseskoen Tracer i løp og raske intervaller.

 

compressport logo samarbeidspartner copyCompressport er høykvalites kompresjonstøy fra Sveits som har blitt en favoritt blant ultraløpere og brukes av halvparten av de 18 World Tour sykkellagene.

 

HUUB Logo - Samarbeidspartner

HUUB er en våtdraktprodusent med høye ambisjoner. Bak merket er flere av bransjens aller mest erfarne og kompetende våtdraktlagere og med på laget har de både forskere og svømmeeksperter. Research Science Reality, er HUUBs mantra og den er ganske lik min egen 🙂 Sjekk ut Dean Jackson sin demonstrasjon av min våtdrakt HUUB Archimedes II 3:5.

Huub - Archimedes 2 - Sørenga sjøbad - Triallan

.

Polar_logo_samarbeidspartner 2

Polar, pionerer innen pulsmåling og levering av fantastiske produkter til triatleter, med Polar V800 som det absolutt beste.

.

Fjordbox logo stor - Triallan

Fjordbox er idrettsutøveres svar på Adams matkasse. Få 50 % på første bestilling med koden «Triallan». Mer om produktene kan du lese her.

 

Baker Hansen lager verdens beste bakevarer og sørger for at jeg alltid har nok energi før, under og etter trening. Havrespelt er favoritten. Se www.bakerhansen.no for mer info.

 

Humanspeed logo - samarbeidspartner

HumanSpeed er et treningsmerke av løp-, sykkel- og triatlontøy. Bak merket er Rasmus Henning og tidligere salgssjef i Craft Peter Nørby og de leverer høykvalitetstreningstøy produsert i Nederland. Det er også muligheter for å få laget egenprodusert design til f.eks. klubber.Allan Hovda - Norseman 2015 - Foto-Ingeborg - Specialized_-14

13 thoughts on “Samarbeidspartnere

  1. Hei, jobber også i Statoil og nettopp oppdaget Triathlon, betaler bedriftidrettslaget startavgiften? Er påmeldt Hove! Celtman, Oslo og Aurlandsfjellet. Målet er i grunn å gjennomføre uten varige mén 🙂 god blogg og mange intressante tips 🙂

    1. Hei Thor. Det er opp til hvert enkel bedriftsidrettslag lokalt å avjøre hva de dekker av utgifter og ikke, sp ta kontakt med din lokale bedriftsidrettslagleder og hør. Lykke til! Varige mén skal det forresten mye til for at du får 😀

      1. Hei,
        Ser at Tri-gruppa til Statoil i Stavanger ligger nede for telling… .Ikke bra. Det får man nesten gjøre noe med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s