Ingen Norseman-billett? Fortvil ikke

Med 3087 søkere på 310 plasser så sier det seg selv at sjansen for å vinne er liten, for de aller fleste, som er ikke-eliteseedede menn, så er den godt under 10 %. Derfor kan du heller ikke regne med å få billett, og skuffelsen bør egentlig ikke være så stor, på samme måte som de fleste ikke blir veldig skuffet over å ikke vinne i et lotteri.

De dårlige oddsene til tross så er det nok mange som er skuffet, og spesielt de som har søkt i mange år og lenge har drømt om å en gang få være med på Norseman. Jeg forstår det, og forstår samtidig at det kan være litt provoserende av meg som har fått plass, å si; gi F i skuffelsen og se videre.

Norseman er unik, men den har enda mer unik posisjon og status i Norge enn den faktisk er unik som konkurranse isolert sett. Det er mange andre konkurranser med fantastisk natur og gir en like tøff utfordring som Norseman. Swissman Xtreme Triathlon er en av de og Lofoten Triathlon er en annen. Begge deler skal jeg delta til neste år i tillegg til Norseman og begge to er helt i toppen av min anbefalt-liste over triatlonkonkurranser du burde gjøre. Swissman er åpen for registrering til lotteriet ut morgendagen mens Lofoten Triathlon kan du bare melde deg på nå.

Swissman hjemmeside
Swissman er en fantastisk konkurranse i fantastiske omgivelser, der spesielt sykkeletappen er utrolig hard. Jeg gleder meg til å revenasjere prestasjonen min fra 2013 til neste år 🙂 Det er mulig å melde seg på loddtrekningen til og med morgendagen.
The Arctic Triple - hjemmeside
Lofoten Triathlon 2016 kommer også til å bli en fantastisk opplevelse som jeg gleder meg veldig mye til! Det er fortsatt noen ledige plasser igjen og fritt frem for å melde seg på 😀

Om ikke det frister tilstrekkelig så er det mange andre, men mer ordinære fulldistanser som er supre. Og hvis du mener at du er god nok til å bli eliteseedet blant de 15 beste menn og 5/6 beste kvinnene så er det gode muligheter til å bruke neste sesong på å bevise det. Den lavest rankerte eliteseedede mannen i år, Carlo Van Lienden fullførte årets Hawaii på 9:15:56, så der er standarden 🙂

 

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s