Oppsummering av treningen i uke 42

Ja, da var uke 42 over og jeg kan se tilbake på nok en god treningsuke. Litt mindre mengde en i uke 41, da det ble 19 t og 16 min trening, men 15 timer og 16 min med kvalitetstrening er bra det. Uken ble en mer restitusjonsuke, men med litt mengde i tillegg siden jeg drar på jobb (på oljeplattformen) min snart og derfor ikke får tid til de lange øktene. Treningsuken var slik:

Mandag: 3500 m svøm. Main Session (MS) var 10 x 200 m Sone 3-4 med 20 sek pause mellom settene.

Tirsdag: Intervalløkt på rulla. 15 min oppvarming (WU) så intervaller med følgende varighet i min: 1/2/3/4/5/4/3/2/1. Sone 3. 2 min pause mellom hvert drag. Etterpå ble det noen minutter med «single leg drill» (SLD) før 15 min nedkjøring (CD/EZ). Direkte etter syklingen ble det 30 min løp. 7 min rolig. 15 min ironman fart før det ble 8 min CD. På kvelden var det svømmetrening på NIH med resten av dem fine gjengen i Rye/Oslofjord.

Onsdag: 3700 m svøm i Tøyenbadet. MS var 12 x 50 m med 10 sek pause mellom settene, 6 x 100 m med 15 sek pause og 3 x 200 m med 20 sek pause. Intensitet zone 3.

Torsdag: Løp. Fartslek med tilfeldige intervaller med varighet 1 til 5 min. Farten varierte fra 8 km/t til 16 km/t. Pga kaldt vær ble denne gjort på mølle.

Fredag: Veldig lang sykkeløkt på totalt 7 timer. Det var minus 6 grader om morgenen så temposykkel ute var uaktuelt. 7 timer på rulle var også uaktuelt. Løsningen ble 4 timer på terrengsykkelen med piggdekk og 3 timer temposykkelen p rulle. Intensiteten var delt opp slik: 2 timer sone 1, 3 – 5 timer IM fart (sone 2-3), time 6 sone 1 før jeg avsluttet siste timen i fart over IM fart.

Lørdag: Fri

Søndag: 2 t og 45 min løping i sone 1.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

2 kommentarer til “Oppsummering av treningen i uke 42

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s