Oppsummering av treningen i uke 42

Ja, da var uke 42 over og jeg kan se tilbake på nok en god treningsuke. Litt mindre mengde en i uke 41, da det ble 19 t og 16 min trening, men 15 timer og 16 min med kvalitetstrening er bra det. Uken ble en mer restitusjonsuke, men med litt mengde i tillegg siden jeg drar på jobb (på oljeplattformen) min snart og derfor ikke får tid til de lange øktene. Treningsuken var slik:

Mandag: 3500 m svøm. Main Session (MS) var 10 x 200 m Sone 3-4 med 20 sek pause mellom settene.

Tirsdag: Intervalløkt på rulla. 15 min oppvarming (WU) så intervaller med følgende varighet i min: 1/2/3/4/5/4/3/2/1. Sone 3. 2 min pause mellom hvert drag. Etterpå ble det noen minutter med «single leg drill» (SLD) før 15 min nedkjøring (CD/EZ). Direkte etter syklingen ble det 30 min løp. 7 min rolig. 15 min ironman fart før det ble 8 min CD. På kvelden var det svømmetrening på NIH med resten av dem fine gjengen i Rye/Oslofjord.

Onsdag: 3700 m svøm i Tøyenbadet. MS var 12 x 50 m med 10 sek pause mellom settene, 6 x 100 m med 15 sek pause og 3 x 200 m med 20 sek pause. Intensitet zone 3.

Torsdag: Løp. Fartslek med tilfeldige intervaller med varighet 1 til 5 min. Farten varierte fra 8 km/t til 16 km/t. Pga kaldt vær ble denne gjort på mølle.

Fredag: Veldig lang sykkeløkt på totalt 7 timer. Det var minus 6 grader om morgenen så temposykkel ute var uaktuelt. 7 timer på rulle var også uaktuelt. Løsningen ble 4 timer på terrengsykkelen med piggdekk og 3 timer temposykkelen p rulle. Intensiteten var delt opp slik: 2 timer sone 1, 3 – 5 timer IM fart (sone 2-3), time 6 sone 1 før jeg avsluttet siste timen i fart over IM fart.

Lørdag: Fri

Søndag: 2 t og 45 min løping i sone 1.

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

2 thoughts on “Oppsummering av treningen i uke 42

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s