Ny blogg, nye muligheter?

Da har jeg endelig fått opprettet en blogg etter mye bekymring i forkant. Vanskelig var det hverfall ikke, selv om jeg har grudd meg lenge. Bloggen skal i all hovedsak handle om min hobby nr. 1 i livet, nemlig triathlon. Den fantastiske sporten triathlon som består av svømming, sykling og løping. For min del er det en ganske tidskrevende hobby og i forrige uke brukte jeg kanskje nøyaktig 19 timer og 16 min på ren trening. I tillegg bruker jeg mye tid til forbredelse til trening som: sjekk av utstyr, vasking av treningsklær, spising, finne og kjøpe nytt utstyr etc. Innholdet i bloggen vil handle om alt fra trening, utstyr, ernæring, konkurranser og reiser.  Førstkommende konkurranse er Ironman Cozumel (www.ironmancozumel.com) 28. November. Øyen Cozumel ligger utenfor Cancun i Mexico og blir en stor kontrast til den norske vinteren. Mer om den kommer fortløpende.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

2 kommentarer til “Ny blogg, nye muligheter?

  1. hehe… nå må du huske at du beveger deg inn i den fantastiske triathlonverdenen Henrik. Der er det helt andre regler som gjelder enn resten av verden. For en hardbarka triathlete er det viktig å distansere seg fra syklister og derfor er stilen veldig forskjellig.

   Bare se på bilder av top 15 av mennene i Ironman Hawaii forrige helg. Der 4 stk kjører samme stil, inkludert überkule Chris Lieto som syklet raskest (sikkert pga kombinasjonen av singlet og løse armer!). http://www.slowtwitch.com/News/The_bikes_of_the_top_15_men_in_Kona_2010_1759.html

   Jeg må forresten legge til at kombinasjonen min ikker er singlet og løse armer, men en Orca tridrakt og løse armer. Tridrakten har jeg under våtdrakten for å spare tid og de løse armene tok jeg på meg mens jeg syklet for å spare tid. Jeg kunne selvfølgelig tatt på meg sykkeltøy men hadde da tapt verdigfull tid i T1.

   Dette må du sette deg inn i Henrik til du skal være med på Norseman. For det skal du vel???

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s