Ny blogg, nye muligheter?

Da har jeg endelig fått opprettet en blogg etter mye bekymring i forkant. Vanskelig var det hverfall ikke, selv om jeg har grudd meg lenge. Bloggen skal i all hovedsak handle om min hobby nr. 1 i livet, nemlig triathlon. Den fantastiske sporten triathlon som består av svømming, sykling og løping. For min del er det en ganske tidskrevende hobby og i forrige uke brukte jeg kanskje nøyaktig 19 timer og 16 min på ren trening. I tillegg bruker jeg mye tid til forbredelse til trening som: sjekk av utstyr, vasking av treningsklær, spising, finne og kjøpe nytt utstyr etc. Innholdet i bloggen vil handle om alt fra trening, utstyr, ernæring, konkurranser og reiser.  Førstkommende konkurranse er Ironman Cozumel (www.ironmancozumel.com) 28. November. Øyen Cozumel ligger utenfor Cancun i Mexico og blir en stor kontrast til den norske vinteren. Mer om den kommer fortløpende.

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

2 thoughts on “Ny blogg, nye muligheter?

  1. hehe… nå må du huske at du beveger deg inn i den fantastiske triathlonverdenen Henrik. Der er det helt andre regler som gjelder enn resten av verden. For en hardbarka triathlete er det viktig å distansere seg fra syklister og derfor er stilen veldig forskjellig.

   Bare se på bilder av top 15 av mennene i Ironman Hawaii forrige helg. Der 4 stk kjører samme stil, inkludert überkule Chris Lieto som syklet raskest (sikkert pga kombinasjonen av singlet og løse armer!). http://www.slowtwitch.com/News/The_bikes_of_the_top_15_men_in_Kona_2010_1759.html

   Jeg må forresten legge til at kombinasjonen min ikker er singlet og løse armer, men en Orca tridrakt og løse armer. Tridrakten har jeg under våtdrakten for å spare tid og de løse armene tok jeg på meg mens jeg syklet for å spare tid. Jeg kunne selvfølgelig tatt på meg sykkeltøy men hadde da tapt verdigfull tid i T1.

   Dette må du sette deg inn i Henrik til du skal være med på Norseman. For det skal du vel???

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s