Sammendrag av treningen i uke 43

Som forventet ble denne uken helt annerledes en de tre forrige ukene med «kun» 7 t og 35 min trening. Arbeidslivet sto igjen for dør og det begynte kl. 04:45 på mandag da jeg måtte stå tidlig opp og fly til Stavanger for to dager på møte/trening (jobbtrening, dessverre). På onsdag dro jeg ut til plattformen der det var nattskift for tur. Å jobbe nattskift er i utgangspunktet uheldig for kroppen og det er derfor særdeles viktig å ikke overdrive treningen når kroppen er så sårbar. Derfor er jeg storfornøyd med mine 7 t og 35 min. Det viktigste er tross alt at jeg ikke kjører meg i «kjellern» men vedlikeholder formen så godt så mulig.

Mandag: Ufrivillig treningsfri. Bassengtilbudet i Stavanger sentrum på mandager er meget begrenset, om det i det hele tatt finnes.

Tirsdag: 3500 meter total svøm. 21 x 100 meter intervall i høy sone 3 med 15 sek pause mellom hvert rep. Tid 1 t 15 min.

Onsdag: Jobbreisedag og bytting av døgnrytme gjorde at denne dagen ble treningsfri.

Torsdag: Løpsintervall med 8 min x 3 i sone 3. 2 min pause mellem hver rep. 15 min opp- og nedkjøring. 6 «drag» i forkant av intervallene.

Fredag: Restitusjonstrening i form av 50 min sykling og 30 min løping (rett etter hverandre) i sone 1.

Lørdag: Restitusjonssykling i 90 min i sone 1.

Søndag: Brick/overgangsøkt. Intervallsykling med følgende struktur. 4/8/12/8/4 min i høy sone 2. 2 min rolig mellom intervallene. 3 x 30 sek drag med høy kadens i forkant og etterkant. 15 min opp- og nedkjøring. Tid 90 min. Jeg gikk så direkte over 60 min løping i IM fart. Startet rolig med 11km/t de første 5 min før jeg økte til 13,5 km/t de resterende 55 min. Snittpuls på 144 BPM. I begynnelsen av økta føltes beina elendige men etter 45 min ble det mye bedre og under hele løpingen føltes beina veldig friske. Farten i forhold til puls er jeg også svært fornøyd med. 13,5 km/t i snitt hadde vært drømmefart på en IM men jeg tror et snitt på 12 km/t er mer realistisk… Økten var uansett finfin!

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s