Sammendrag av treningen i uke 43

Som forventet ble denne uken helt annerledes en de tre forrige ukene med «kun» 7 t og 35 min trening. Arbeidslivet sto igjen for dør og det begynte kl. 04:45 på mandag da jeg måtte stå tidlig opp og fly til Stavanger for to dager på møte/trening (jobbtrening, dessverre). På onsdag dro jeg ut til plattformen der det var nattskift for tur. Å jobbe nattskift er i utgangspunktet uheldig for kroppen og det er derfor særdeles viktig å ikke overdrive treningen når kroppen er så sårbar. Derfor er jeg storfornøyd med mine 7 t og 35 min. Det viktigste er tross alt at jeg ikke kjører meg i «kjellern» men vedlikeholder formen så godt så mulig.

Mandag: Ufrivillig treningsfri. Bassengtilbudet i Stavanger sentrum på mandager er meget begrenset, om det i det hele tatt finnes.

Tirsdag: 3500 meter total svøm. 21 x 100 meter intervall i høy sone 3 med 15 sek pause mellom hvert rep. Tid 1 t 15 min.

Onsdag: Jobbreisedag og bytting av døgnrytme gjorde at denne dagen ble treningsfri.

Torsdag: Løpsintervall med 8 min x 3 i sone 3. 2 min pause mellem hver rep. 15 min opp- og nedkjøring. 6 «drag» i forkant av intervallene.

Fredag: Restitusjonstrening i form av 50 min sykling og 30 min løping (rett etter hverandre) i sone 1.

Lørdag: Restitusjonssykling i 90 min i sone 1.

Søndag: Brick/overgangsøkt. Intervallsykling med følgende struktur. 4/8/12/8/4 min i høy sone 2. 2 min rolig mellom intervallene. 3 x 30 sek drag med høy kadens i forkant og etterkant. 15 min opp- og nedkjøring. Tid 90 min. Jeg gikk så direkte over 60 min løping i IM fart. Startet rolig med 11km/t de første 5 min før jeg økte til 13,5 km/t de resterende 55 min. Snittpuls på 144 BPM. I begynnelsen av økta føltes beina elendige men etter 45 min ble det mye bedre og under hele løpingen føltes beina veldig friske. Farten i forhold til puls er jeg også svært fornøyd med. 13,5 km/t i snitt hadde vært drømmefart på en IM men jeg tror et snitt på 12 km/t er mer realistisk… Økten var uansett finfin!

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s