Treningsfasilitetene på jobb

Hvordan treningsmulighetene er på jobb er et spørsmål jeg får relativt ofta når jeg forteller hvor jeg jobber. Treningsrommene på Statfjord A er gode selv om de er relativt små og ikke spesielt pene. Det er pga at plassen egentlig ikke var tiltenkt treningsrom (det var ikke høyt prioritert på slutten av 70-tallet) men er ombygde vanntanker. Treningsrommene står på toppen av boligkvarteret og ligger ca. 70 meter over havet og har fin utsikt vestover mot England. Vi har tre løpmøller, to spinningsykler (i tillegg til en «gymsal» med 12 spinningsykler), en crosstrainer og et styrkerom. I tillegg har min sykkelinteresserte plattform sjef og jeg fått ordnet et sykkelrom med to Cannondale Caad 9 på hver sin Tacx Fortius 😀 Jeg beklager den elendige bildekvaliteten. Er finere i virkligheten!

 

Utsikten er det hvertfall ikke noe å si på! Jeg har en drøm om å ta en svømmetur i Nordsjøen, men så var det den sikkerheten da… Temperaturen i vannet er på det varmeste 11 grader, men med våtdrakt og neoprenhette skulle det gått fint. Vi har Mannoverbord-båt som kunne ha fraktet med ned og fulgt meg. Kanskje en varm og rolig sommerdag hadde det vært mulig?

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s