Oakley Radar XL og Mavic Cosmic Carbone SL Powertap

Hvite Oakley Radar XL med Blue Iriduim glass. Det var årets julegave fra Jenny 😀 Siden noen stjal mine forrige briller mens jeg lå i medic teltet passet det perfekt med nye briller. Og for noen briller det ble. Oakley Radar, med glassene Path, Pitch og Range er meget populære briller i sykkel- og triathlonmiljøet. Jeg fikk XL-versjonen. Den har 7 mm høyere glass som gjør at overrammen på brillen kommer så høyt at den ikke begrenser synsfeltet selv i dypeste aeroposisjon. Vistnok ble den utviklet etter forespørsel fra det amerikanske triathlonmiljøet. At brillen blir såpass høy gjør at den ser litt mer corny ut, men det er aldri feil for oss triathleter 😉

Mer informasjon kan du finne på Oakleys hjemmesider http://www.oakley.com/products/6332/23261. Billigest får du de på ebay.com, men hvis du må gjøre som meg og dra til en Oakley butikk og prøve alle brillene de har er det greit å kjøpe de der.

(H)Julegaven jeg fikk av meg selv var Mavic Cosmic Carbone SL Powertap. Så da blir det wattbasert trening på meg videre 🙂 http://www.bikebuster.no/detaljer-no/260513.html. Mer om det kommer så snart jeg faktisk får hjulene. Ha en fortsatt fin jul og husk å logg treningstimene på Julecybertreningsleiren til http://www.3atlet.no.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s