Julegavetips til triathleter

De fleste har sikkert julegavelisten full men for de som er sære og har dårlig fantasi (som undertegnende) kan det være litt verre. Derfor har jeg et par tips til ting du kan ønske deg eller gi bort til en triathlete. Jeg har spesielt fokusert på de litt rimligere alternativene da hverfall jeg syntes de er vanskeligest.

1. Mikrofiberhandkle. Det er den sportsartikkelen jeg bruker mest. Nesten hver eneste dag og noen ganger flere ganger dagelig. Det er lett, tar liten plass, tørker fort og kan vaskes med treningstøyet. Jeg har testet 4 forskjellige microfiberhåndler og den jeg har best erfaringer med er Lifeventure Soft Fibre Trek Towel. Det er jeg såpass fornøyd med at når jeg glemte det på NIH så måtte jeg umiddelbart bestille meg et nytt. Miniumsstørrelse er for meg XL (og det er ikke veldig stort). Du kan kjøpe de i sportbutikker eller amfibi.no til 449 kr. Det er dyrt. Bestill heller på wiggle.co.uk til 150 kr + 50 kr i frakt. http://www.wiggle.co.uk/lifeventure-soft-fibre-trek-towel-extra-large/

2. Klær fra www.trix-gear.com.

De har klær for herre, dame, barn og babyer. Alt med triathlontema 😀 Settet til høyre må være noe av de aller aller kuleste jeg har sett i babyklær!

.

3. Tri accesories fra www.trisports.com eller tilsvarende butikker.

Det er mange «småting» som vi triathleter alltid kommer til å få brukt for. Det kan være Bodyglide med solkrem, hurtiglisser, Bento Box-er, nummer belter (de med små lommer i er kjekke), triathlon bøker/filmer osv… Det er også gode muligheter for å få kombinasjoner av dette under den magiske 200 kr grensen slik at toll og forenklet behandlingsgebyr ikke kommer i tillegg. Bare husk å bestille i god tid hvis du ikke ønsker å betale for hurtigfrakt.

4. Ett års abonnement på et triathlon magasin. Som jeg skrev i denne tråden på forumet til www.3atlet.no http://www.skiftesonen.no/viewtopic.php?f=2&t=26 så anbefaler jeg Triathlete Europe og Inside Triathlon. Spesielt hvis du er litt over middels triathloninteressert. Hvis ikke så fungere de andre helt fint også.

5. Gavekort på laktat/O2-test. Dette kan du gi til personer som ønsker seg harde pakker! (høhø) Det gir deg den riktig pulsen og farten du skal holde når du trener.

Hvis du går opp på budsjett så er det nesten uendelige muligheter. Som f.eks noen fine pedaler, solbriller, pulsklokke, trisko til sykkel eller tridrakt. Her har jeg også flere tips så det er bare å spørre hvis dere var på utkikk etter det. Med enda høyere budsjett så kan du kjøpe våtdrakt, sykkel GPS, sykkelrulle,  sykkelhjul, wattmåler, sykkel eller påmeldingskontigenten til en fulldistanse triathlon.

Det var det jeg kom på i farten. Hvis dere fortsatt ikke har kjøpt julegave så bør det gjøres før den 15. desember hvis dere bestiller over internett. Jeg vett spesielt menn er trege så det er viktig å få ut fingeren hvis du gi bort noe annet en det du finner på bensinstasjonen sent 23 des. Ha en fortsatt god førjulstid og som nevnt før så anbefales det på det sterkeste å legge inn et par økter før julenissen kommer.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

6 kommentarer til “Julegavetips til triathleter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s