En hard dag på jobben

Fredager er dagen for langtur på sykkel. Mennesker med en vanlig jobb tar gjerne den lange sykkelturen på lørdag eller søndag av praktiske grunner, men jeg har ikke en jobb med vanlige arbeidstider. Siden dama har en vanlig jobb så flytter jeg fridagen min fra fredag til lørdag og gjør unna lørdagens trening på fredag, uavhengig av vær og føre. Da er  det nesten uten unntak langtur på sykkelen som gjelder. Noen ganger er en 2 t og 30 min rolig tur i sone 1, mens andre ganger er det mye hardere turer på planen. I dag var en slik hard dag med 4 t og 30 min sykling i høy sone 2. Temperaturen var 4 grader og skydekket tett. Jeg innrømmer lett at jeg ikke direkte gledet meg til økten i dag, men av og til er det nødvendig å brette opp ermet og gjøre det som må til for at jeg skal nå de ønskede resultatene til sommeren. Det var hvertfall utrolig sweet å komme hjem, ta en varm dusj for så å hive på seg kompresjonstights og ligge høyt med beina mens Sushi går ned på høykant 😀

Time etter time med hard sykling under sure forhold. Likevel var det noe vakkert over de rå og ugjestmilde forholdene.

Etter 1,5 t fikk jeg en punktering ved Vinterbro. Jeg ble så kald på fingrene at jeg så vidt klarte å sette på dekket igjen etter slangebytte. I tillegg så valgte jeg å snu og sykle tilbake til Vinterbro kjøpesenter for å kjøpe ny slange slik at jeg ikke risikerte å være 5 mil hjemmefra uten bytteslange hvis jeg skulle punktere igjen. Alltid like kult å løpe rundt på et kjøpesenter i full vintersyklinghabitt 😀

Slik så sykkelen min ut i går før jeg syklet til Holmlia for å svømme. Årets vinter har vært fantastisk (sett med mine vinterhaters øyne) og startet sent og sluttet tidlig, men tror du ikke at den klarte den å komme med et siste desperat oppgulp natt til selveste kvinnedagen?! Frekt!

Vi får håpe at det var det siste vi så til nedbør i form av snø for denne gangen. Værevarselet i Osloregionen ser hvertfall helt fantastisk ut den neste uken 😀 Hvis du ikke allerede har tatt ut gromsykkelen for sesongen så er tiden inne nå.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s