Kaboom

Der var sommeren kommet med et smell. Når jeg dro på jobb for 14 dager siden var det 4 grader og regn. Når jeg landet på Flesland var det sikkert 25 grader og steikende sol. Det var litt som å lande på flyplassen i Fuerteventura i Januar når du har dratt fra en iskald vinter. Jeg har tidligere påstått at jeg lider av vinterdepresjon og sliter med å trives i kaldt og mørkt vær. Når det er sol og varmt derimot så er effekten motsatt. Jeg blir rett og slett superhappy. For en gangs skyld så var jeg heldig med været og jobbrotasjonen og kunne dra hjem til 4 uker fri akkurat da sommeren kom, i motsetning til de som måtte dra på jobb akkurat når gradestokken skøyt i været.

Timingen var perfekt med tanke på svømmingen for med drøye 3 uker til konkurranse er det på høy tid at jeg kommer meg i våtdrakten og legger på svøm. Det er litt tilpasninger som må til får å få utesvømmingen til å stitte og jeg tror at 3 uker er akkurat det jeg trenger.

Så hva skal solværsdagene brukes til? Det blir selvsagt litt trening, men å gå turer i parken/marka med Fia (som har et like væravhengig humør som meg) står høyt oppe på prioriteringslista. Det er bare til å komme seg ut i sola, ta livet helt med ro og nyte den fantastisk været 😀

Superstor sommerhilsen fra Fia 😀

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

2 kommentarer til “Kaboom

 1. Ja då hadde du skikkeleg flaks!
  Ja eg synst alt, og spesielt trening, går mykje lettare når det er varmt og solskinn ute!
  Eg planlegg spesielt sykkeløktene mine alltid ved å sjekke yr.no først.
  Og eg får masse energi av fint og varmt vêr.

  For ein flott hund, og eit herleg bilde!
  Kos dikkøn på tur!

  1. hehe, nå gikk det ikke så bra med treningen alikevel, men det er hyggelig med varmt vær uansett. Nå ser det dessverre ut som finværet var over for denne gang og at det blir betydelig kaldere fra i morgen av. Får håpe temperaturen i vannet holder seg greit slik det svømmingen ikke blir så kald.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s