Oppsummering av treningen uke 19 og 20

De to siste ukene har hovedsakelig vært jobbuker, og mot normalt så tror jeg faktisk at det har vært positivt for meg. De siste tre ukene før jeg dro på jobb var treningsmessig rimelig harde, og som jeg nevnte i oppsummeringen av treningen uke 15, 16, 17 og 18 så var jeg i tvil om jeg hadde belastet kroppen for mye. Jeg må derfor innrømme at jeg så frem til å komme på jobb og få hvilt litt. Det høres kanskje litt rart ut, men mine 12 dagelige arbeidstimer tilbringer jeg sittende på en komfortabel kontorstol med beina hevet (gjerne med kompresjonstøy på i tillegg). Når jeg kombinerer det med relativt rolig trening, gode spisevaner og helt ok søvnmønster så føler jeg faktisk at jeg har begynte å komme litt ovenpå når det gjelder energinivå. Det trenger jeg nå fordi i dag er det kun 27 dager til IM Regensburg, og de neste 3 ukene blir harde, knallharde! Det er siste innspurt og det er ytterst viktig å holde meg fri for skader og sykdom. Ordtaket «Train, eat, sleep, repeat» har vel ikke passet bedre, og det er akkurat det jeg bør gjøre fremover. Jeg har også en del småting som må på plass på utstyretsfronten, slik at det ikke er noen tilfeldigheter om alt fungerer under konkurransen. Jeg merker det fysisk og mentalt at konkurransen nærmer seg. Kroppen er spent og småurolig samtidig som fokuset har blitt enda mer skjerpet mot konkurransen. Hyppigheten av den mentale gjenomgangen av svømmestarten, skiftesonene, sykingen og siste halvdel av løpingen har økt kraftig. Jeg begynner å bli klar til kamp!

Uke 10  – Totalt 10 t trening

Mandag:  2 t løp i sone 2.

Tirsdag:  1 t og 15 min sykkelintervall  etterfulgt av 20 min løping der de 15 første min var sone 3 og siste 5 sone 1.

Onsdag:  Jobbreisedag og treningsfri

Torsdag: 1 t styrketrening etterfulgt av 1 t løping med 30 min fartslek der jeg løp som jeg ville med intensiteten mellom sone 1 og høy 3. Det ble mye høy 3 🙂

Fredag: 3 t sykling etterfulgt av 15 min løoing.

Lørdag: 1 t og 20 min løping.

Søndag: Treningsfri

Uke 20 – Totalt 11 t trening

Mandag: 1 t rolig sykling

Tirsdag: 1 t intervallsykling etterfulgt av 25 min løoing

Ondag: 1 t og 30 min sykling

Torsdag: 1 t og 20 min løping med 40 min innlagt fartslek med motbakke. 50 min styketrening

Fredag: Treningsfri

Lørdag: 3 t sykling i sone 2 etterfulgt av 30 min løping.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s