Aaaaaaloha

9:12 ble tiden og 1. plass i min klasse og først av alle Age Grouperne med 9 min raskere enn nr. 2. Utrolig fornøyd med prestasjonen, selv om det var den hittill vondeste dagen i mitt live. YR.no meldt solid regne hele dagen og totalt så regnet det i 2 min og fra drøye siste halvdel løpet var det sol, sol og atter sol. Det var så sinnsykt varmt og klamt og med den verste løpeløypa jeg har vært borti der første halvmaraton var kun opp eller ned så var jeg lenge i tvil om jeg skulle komme levende fra det. Vannvittig deilig å komme i mål som nr. 20 totalt med kun proffer foran meg, men det kostet blod, svette og tårer mer enn noen gang. Vondt, vondt og atter vondt. På en annen måte er det noe fint med å presse seg maks og prestert i det øverste sjiktet av sitt potensiale.

Mer om konkurransen kommer snart, men nå må jeg legge meg og huske å å på Hawaii-plassutdeling i morgen kl. 11 lokal tid, hvis det skal bli Hawaiitur på meg. Takk til alle som har fulgt meg, og spesielt takk til Jenny som er verdens beste support når jeg trenger det som mest. Medaljen går herved til deg 🙂

 

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

30 kommentarer til “Aaaaaaloha

 1. Gratulerer Allan – veldig imponerende!!!! Du så supersterk ut på sykkel delen …..Enig med din rapportering – det tøffeste jeg har vært med på pga luftfuktigheten og den kuperte løpsdelen. Alikevel godt fornøydmed 23 plass i klassen og 19 min opp til direkte kvalifisering – 10.51 – svømte veldig bra til meg å være (46 min i medstrøm) – sykkel ok men slet med varmen på slutten – og løp gikk i sneilefart…..bare veldig vondt. Men en god opplevelse!
  Nyt dagene videre her! Åge S.

 2. Bra jobba og gratulerer med et kanonløp. Fulgte delvis med på IPad’en fra sofakroken, og du gikk i mål i samme tidsrom som håndballjentene vant gull i OL:o)

  God tur tll Hawaii!

 3. Fantastisk prestasjon. En herlig blanding av å være på topp både fysisk og psykisk gir super gode resultater. Gleder meg til å se din Hawaii debut:) Jeg har hørt at det skal være ganske varmt der også, så nå vet du jo hva du går til;)

  1. Hei Øystein. Når det gjelder varmen så er Hawaii MYE varmere enn NY så da må jeg være enda flinkere på å kjøle meg ned underveis. Heldigvis så er ikke løpingen så kuppert da 🙂

  1. Gratulerer selv med godt gjennomført ironman 😀 Utrolig bra av dere begge to! Jeg skal ikke pålegge noen å sitte oppe hele natt, og forstår godt om dere prioriterer nattesøvnene.

   1. Selvsagt sitter vi oppe, sove kan vi gjøre når ikke en av favorittene våre kjører på HAWAII. Utrolig kult at du skal dit. 😀

    Takk for gratulasjoner, det er helt fantastisk at vi alle fire debutantene klarte det på første forsøk. Sånn i ettertid husker jeg det som en fin tur (hurra for selektiv hukommelse).

   2. Den selektive hukommelsen er svært fremtredende i langdistansetriatlon. I grunn så husker jeg nesten ingenting fra konkurransene min. 9 timer ++ med konkurranse gir kanskje 60 sekunder med minner :p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s