Følg meg i morgen under Ironman New York

Gå på Ironman Live og se hvordan det går med meg i morgen. Starten går 07:00 lokal tid som vil si 13:00 norsk tid. Egentlig så starter vi i det som kalles Time Trail dvs at klokken starter i det vi svømmer over startmatten så da kan starten min gå fra alt mellom 07:00 og 13:00. Om sjansen byr seg så skal Jenny twitre for min konto underveis (kommer opp på øverst til høyre på bloggen min), men løypen er tilsynelatende ikke veldig tilskuervennlig så det er ikke sikkert hun får sett meg så ofte før slutten av løpingen.

Det har regnet i dag og temperaturen falt som en sten. Det er meldt regn i hele morgen også, og selv om det er kjedelig for de som skal se på så det passer meg bra 🙂

Av andre interessante ting så har det vært lekkasje på et kloakkrør nær svømmingen så det var fare for at svømmingen ble kansellert. De har (vistnok) tatt prøver og de skal være OK, selv om jeg ikke stoler helt på det. Da gjelder det å være spesielt obs på å ikke svelge vann. Tvitvi.

20120811-023639.jpg

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

15 kommentarer til “Følg meg i morgen under Ironman New York

  1. Melding fra Live blog 08:29 «Our spotters just saw the first age group athlete enter Riverside Park. Norway’s Allan Hovda is first on the course right now, but we’ll have to see how his time works out. Today’s race was a time trial start for the age group athletes, so we have a while to go before we’ll be able to figure out the age group standings.»

  2. Konge! Vel fortjent. Håper du fortsetter å dele erfaringer og tanker her på bloggen selvom resultatene nå bare blir bedre og bedre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s