Påmeldt Ironman Wales :)

Årets konkurranseplan begynner å falle på plass. Hovedmålet er som sagt Norseman, men 6 uker etter det så går turen til Pembrokeshire i Wales. Målet der er primært en kvalifisering til IM Hawaii 2014. Som tilleggsmål har jeg å sykle brukbart (over 230 watt i snitt) og følge på med en sub 3 t maraton. Jeg er overbevist om at jeg egentlig kan løpe ganske raskt og til neste sesong er det på tide at jeg viser det.

IM Wales ble valgt av to grunner. Konkurransen er sesongens første konkurransen som gir muligheter for kvalifisering til IM Hawaii og det er praktisk med tanke på planlegging. Støtteapparatet til Hawaii 2014 blir potensielt en god del større enn årets så en tidlig kvalifisering vil gjøre alt mye lettere å organisere. Grunn nummer to til at jeg valgt Wales er at reiseveien er kort og det passer meg midt i blinken etter årets USA-bonanza der jeg ble litt sliten og lei av de lange flyturene og endring av døgnrytme. At jeg er liker Storbritannia veldig godt er selvsagt en bonus, og kanskje gir det muligheter til å treffe min gamle «partner in crime» Paul Pallister som jeg trente mye sammen med når Jenny og jeg bodde i Southampton i 2010.

Selve konkurransen er kjent for å være idyllisk og med en hard sykkelløypa og Ironmansikrusets aller lengste skiftesone på 1,2 km(!). Over 2000 høydemeter på sykkelløypa er ikke midt i blinken for meg siden jeg tidligere har fått solid fall i effekt mot slutten av syklingen, men uten om det så passer løypa meg midt i blinken. Det skal bli deilig å ikke har varmen å kjempe mot.

Er det noen andre nordmenn som har meldt seg på?

Ironman Wales – Svømmestart fra stranda
Ironman Wales – Sykkelløypa
Tenby – den lille arrangørbyen av Ironman Wales

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s