Artikkel om triatlon og meg i Finansavisen

På tirsdag fikk jeg en epost fra en journalist i Finansavisen ved navn Henrik Charlesen med spørsmålet om jeg kunne ringe og ha et telefonintervju om triatlon. Det var en veldig hyggelig forespørsel som jeg selvsagt ikke kunne si nei til, for mulighetene til å promotere triatlon må gripes. Henrik hadde vært support på Norseman ved to anledninger så han var interessert og fasinert av triatlon, men aldri prøvd det selv.

Det var en trivelig samtale, men jeg merket at jeg ikke har samme «taket» på telefonintervjuer som på epostbaserte intervjuer. På epost har jeg tid til å overveie svarene og komme med noen gjennomtenkte ord. På telefon så var det ikke tid til det, og siden avisen gikk i trykken på kvelden samme dag som intervjuet så var det ingen muligheter å lese igjennom det jeg hadde sagt. Henrik gjorde uansett en glimrende jobb, og jeg hadde ingen innvendinger utenom at hjemmesiden til treneren min er www.tricoach.co.uk og ikke tricouch.co.uk 😉 Det er selvsagt bare bagateller og jeg setter svært stor pris på at noen fatter interesse for det vi driver med og syntes det egner seg på trykk. Og til dere journalister som har vurdert å skrive noe om triatlon så kan jeg si at jeg mer en gjerne bidrar med det jeg kan 😀 Artikkelen kan lastes ned i PDF med å klikke på bildene.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

7 kommentarer til “Artikkel om triatlon og meg i Finansavisen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s