Forbanna sykkeltyver!!

I natt ble min kjære by- og vinter/høsttreningssykkel Cannondale CaadX forsøkt stjålet utenfor der jeg bor. Heldigvis så klarte ikke «geniet» av en sykkeltyv å ta med seg sykkelen, men ramma klarte han å ødelegge. 

Jeg forstår at noen ønsker å ta med seg en sykkel og få byttet den i kontanter eller dop, men hva i helvete er vitsen med å prøve å dra sykkelen av sykkelstaivet med låsen på? Det kunne ikke resultert i noe annet enn en ødelagt ramme og null gevinst for sykkeltyven og stort tap for meg som sykkeleier. 

Det er hvertfall siste gang jeg er så teit å la sykkelen så ute over natten. Faen altså!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s