Oppdatering fra Playitas

Da har jeg vært en kort dag og en hel dag på Playitas, Fuerteventura og tempoet er høyt! Jeg er her med Rasmus Henning og Team TriNordic «kollega» Maja Stage Nielsen i tillegg til 20 andre dansker som er her på tricamp.

Alle danskene kom på søndag så jeg kom midt på dagen i går. Da var det øving på skiftesoner på planen og det ble gjort med en del «tørrtrening» før det ble kjørt 3 ganger minitriathlon (100/200 m svøm, 4 km sykling og 1 km løping) for virkelig å øvd skifting.

Dagen i dag begynte med svømming i havet med «litt» grov sjø etterfulgt av vi 3 t og 15 min sykling før vi avsluttet med en svømmeøkt og Rasmus Henning sitt foredrag «Find den ekstra grad».

Nå er klokken 23:04 her nede og om knappe 8 timer så skal jeg være svømmeinstruktør så derfor må innlegget holdes til et minium denne gangen. I morgen er det ny dag og nye muligheter til å trene seg lykkelig i senk 😉

IMG_7220 IMG_7268 IMG_7300 IMG_7285 IMG_7332 IMG_7308 IMG_7452 IMG_7473 Triallan - Playitas IMG_7692 Triallan - Playitas Triallan - Playitas

 

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s