Morgensvøm på Playitas

Det er mulig dette gir et snev av sjalusi for dere som leser bloggen min men dagelig så har vi en morgensvøm enten ute i havet eller i bassenget. Selve bassenget er på mange måter Playitas hjerte der det ligger sentralt plassert i resorten midt i mellom hotellet og leilighetshotellet. Bassenget er 50 meter og så flott som et 50-meters basseng kan være. Tidligere har temperaturen vært en utfordring men dette er nå i orden og temperaturen er svært behagelig 🙂 Å svømme i et blikkstille basseng omkranset av palmer mens solen akkurat har kommet frem i horisonten må være den perfekte måte å starte dagen på 😀

Triallan - Playitas - Fuerteventura - Swimming - sunriseJeg var i vannet og filmet undervannsvideoer av tricampdeltakerne og svømte derfor med våtdrakt. Det ble i overkant varmt når jeg svømte vanlig etterpå.

Triallan - Playitas - Fuerteventura - Swimming - sunrise Triallan - Playitas - Fuerteventura - Swimming - sunriseBassenget holder høy standard med undervannsvinduer som gir gode muligheter for å studere svømmingen under vannoverflaten.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

2 kommentarer til “Morgensvøm på Playitas

 1. Hei Allan,
  Har du noen tips til hvordan man kan holde seg frisk? Sliter med at jeg stadig er forkjølet og treningsarbeidet går i stampe.

  1. Hei Truls,

   Selv er jeg heldig og er veldig sjeldent syk. I løpet av 9 år i arbeidslivet har jeg vært borte fra jobb en eneste dag. Det er hovedsakelig tre fokuspunkter jeg har for å holde meg frisk.

   1. For å holde seg frisk så er det viktig å ha et godt immunforsvar og for å få det så spiser jeg sunt for å gi kroppen min alle næringsstoffer, vitaminer og mineraler den trenger for å holde immunforsvaret så godt som mulig. Jeg spiser ingen kosttilskudd/vitamintilskudd men prøver å få i meg alt jeg trenger igjennom «vanlig» mat, som fisk, nøtter, grønnsaker og frisk frukt. I hvor stor grad det stemmer vet jeg ikke, men jeg prøver å unngå såkalt inflammatorisk mat som raffinert sukker og heller erstatte det med anti-inflammatorisk mat, som f.eks. honning. Det skader hvertfall ikke å kutte ut/redusere kraftig på det raffinerte sukkeret.

   2. Riktig bekledning under trening (og sånn ellers). Unngå å frys for mye ute og pass på at du er riktig kledd når du er ute å trener. Det er også fornuftig å bytte klær/hoppe i dusjen rett etter trening for å unngå å fryse. Om du har en veldig lav fatprosent så kan det også gi negativ effekt på immunforsvaret.

   3. Reduser treningsbelastningen om du mistenker sykdom. Hard trening påvirker immunforsvaret negativt så om du er i en «sykdomsutsatt periode» eller mistenker at du kommer til å bli syk så reduser eller kutt ut treningen.

   Har du selv noen tiltak du gjør for å holde deg frisk?

   Lykke til og god bedring!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s