Morgensvøm på Playitas

Det er mulig dette gir et snev av sjalusi for dere som leser bloggen min men dagelig så har vi en morgensvøm enten ute i havet eller i bassenget. Selve bassenget er på mange måter Playitas hjerte der det ligger sentralt plassert i resorten midt i mellom hotellet og leilighetshotellet. Bassenget er 50 meter og så flott som et 50-meters basseng kan være. Tidligere har temperaturen vært en utfordring men dette er nå i orden og temperaturen er svært behagelig 🙂 Å svømme i et blikkstille basseng omkranset av palmer mens solen akkurat har kommet frem i horisonten må være den perfekte måte å starte dagen på 😀

Triallan - Playitas - Fuerteventura - Swimming - sunriseJeg var i vannet og filmet undervannsvideoer av tricampdeltakerne og svømte derfor med våtdrakt. Det ble i overkant varmt når jeg svømte vanlig etterpå.

Triallan - Playitas - Fuerteventura - Swimming - sunrise Triallan - Playitas - Fuerteventura - Swimming - sunriseBassenget holder høy standard med undervannsvinduer som gir gode muligheter for å studere svømmingen under vannoverflaten.

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

2 thoughts on “Morgensvøm på Playitas

 1. Hei Allan,
  Har du noen tips til hvordan man kan holde seg frisk? Sliter med at jeg stadig er forkjølet og treningsarbeidet går i stampe.

  1. Hei Truls,

   Selv er jeg heldig og er veldig sjeldent syk. I løpet av 9 år i arbeidslivet har jeg vært borte fra jobb en eneste dag. Det er hovedsakelig tre fokuspunkter jeg har for å holde meg frisk.

   1. For å holde seg frisk så er det viktig å ha et godt immunforsvar og for å få det så spiser jeg sunt for å gi kroppen min alle næringsstoffer, vitaminer og mineraler den trenger for å holde immunforsvaret så godt som mulig. Jeg spiser ingen kosttilskudd/vitamintilskudd men prøver å få i meg alt jeg trenger igjennom «vanlig» mat, som fisk, nøtter, grønnsaker og frisk frukt. I hvor stor grad det stemmer vet jeg ikke, men jeg prøver å unngå såkalt inflammatorisk mat som raffinert sukker og heller erstatte det med anti-inflammatorisk mat, som f.eks. honning. Det skader hvertfall ikke å kutte ut/redusere kraftig på det raffinerte sukkeret.

   2. Riktig bekledning under trening (og sånn ellers). Unngå å frys for mye ute og pass på at du er riktig kledd når du er ute å trener. Det er også fornuftig å bytte klær/hoppe i dusjen rett etter trening for å unngå å fryse. Om du har en veldig lav fatprosent så kan det også gi negativ effekt på immunforsvaret.

   3. Reduser treningsbelastningen om du mistenker sykdom. Hard trening påvirker immunforsvaret negativt så om du er i en «sykdomsutsatt periode» eller mistenker at du kommer til å bli syk så reduser eller kutt ut treningen.

   Har du selv noen tiltak du gjør for å holde deg frisk?

   Lykke til og god bedring!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s