Ironman Cozumel. Dagen i bilder

Her er noen bilder fra gårsdagen. Det er dessverre litt vanskelig å fange stemningen med kameraet men jeg kan si at det var utrolig liv langs løypa. Meksikanere kunne virkelig lage fest og var kanongode til å heie oss frem.

Kl. 5:45 og siste sjekk av sykkelen unnagjort.

Fokusert før starten på svømmingen.

 

På vei ut i vannet.

 

Det var delfinshow på vei ut til svømmingen selv om det ikke virket som så mange utøvere la spesielt merke til det.

 

Dette er fra slutten på runde nr. 2 av de 3 sykkelrundene. Jeg smiler, men det er kun for kamera. Jeg hadde sterk krampe i magen og følte meg helt elendig. Heldigvis løsnet det på siste runden etter 100 km med magesmerter. Etterpå gikk det mye bedre og jeg fikk opp tempoet igjen.

 

På slutten av runde nr. 1 av de 3 rundene på løpingen. Til venstre for meg var min «hare» første runde som holdt en fin 5 min/km fart. I begynnelsen av andre runde gikk det litt saktere og jeg måtte løpe fra. Løpingen var veldig hard med høy temperatur og luftfuktighet. På dette stadiet viste jeg at jeg måtte holde 5 min/km resten av løpingen for å komme under 10 timer. Jeg var vel klar over at det ikke kom til å gå men jeg skulle ikke gi opp uten å prøve.

 

Rett etter målgang. Jeg var så langt i kjelleren som aldri før. Jeg dro på med ett 1 km langt drag (begynte «spurten» litt for tidlig) i slutten og var 100 % ferdig når jeg kom i mål. Jeg var veldig svimmel og hadde de verste krampene i begge lår og legger noensinne. Det ble en time på sykestua og ising av beina.

 

Fornøyd og ferdig!

Det var noen av bildene for dagen! Nå sitter vi på hver får solseng ved bassengkanten på hotellet og spiser nachos. Nå skal den siste uken i Mexico nytes fullt ut.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s