En kort pause

Nå er det 10 dager siden jeg har skrevet noe som helst på bloggen sist og det er lengre intervall enn målet mitt på å oppdatere bloggen flere ganger i uken. Jeg har rett og slett ikke skrevet noe på bloggen fordi jeg har tatt ferie fra triathlon. Fysisk og mentalt fri. Jeg har vertfall gjort et forsøk på å ta fri siden det er viktig med et avbrekk etter en såpass lang sesong (begynte oppkjøringen i begynnelsen av februar og har holdt bra trykk siden det). Å ta fysisk fri var veldig lett siden jeg hadde store utfordringer med å gå de første tre dagene etter IM Cozumel. Å gå opp så mye som på en fortauskant var vanskelig og det å sette seg ned på en stol var et lite mareritt. Jeg var så utrolig kjørt i fremre lårmuskler og legger at jeg ikke trodde det var mulig. Selv om alle selvfølgelig ”kjenner det” godt etter en ironman så var jeg uvanlig sliten. Betydelig verre en etter Norseman og IM Sveits. Som nevnt så var det å ta treningsfri enkelt. Å ta mentalt fri var ikke fullt så enkelt. Selv om store deler av løpet var smertefullt, og jeg lurte på hvorfor i all verden jeg gjør meg så vondt, så gikk det kun noen timer fra jeg kom i mål til jeg begynte å tenke på 2011 sesongen. Tenke på hva jeg skal gjøre for å bli raskere og hvilke konkurranse jeg skal delta på. Rart hvordan triathlon kunne bli så en så altoppslukende interesse.

Etter konkurransen så ble det en uke ferie i Playa del Carmen med dagsturer til Cancun og Tulum. Cancun kunne jeg klart meg uten, mens Playa del Carmen og Tulum var supert. Vi fikk unnagjort litt shopping, sightseeing, bading, strandspilling og generelt tatt livet helt med ro. Nå er jeg tilbake på jobb og er klar til å begynne å bevege meg igjen. Den klassiske triathlontreningen har jeg ikke påbegynt enda og jeg tenkte å prøve litt andre ting før jeg havner på ”triathlonkjøret” igjen. Når en av mine arbeidskollegaer er Zumba instruktør og holdt en time etter arbeidstid så måtte jeg gi det ett forsøk. Vi nordmenn, med langdistanseutøvere i spissen, er vel hverken spesielt myke i hoftene eller født med dødsgod rytmesans. Jeg er hvertfall hvertfall ikke det, men må si at det var utrolig moro og ikke såååå vanskelig som jeg trodde. Om jeg ikke var så flink som intruktøren i videoen under så tror jeg at jeg var en anelse mer macho 😉

Ellers så begynner bloggingen for fullt igjen og jeg kommer snart med race report fra IM Cozumel. I tillegg kommer tips til hva dere kan ønske dere til jul (triathlonrealetert selvølgelig) hvis dere sliter med å fylle ut ønskelista.

Kos dere i førjulstiden og prøv å få lagt inn litt trening selv om det blir travelt. Det gjør godt i en stresset hverdag!

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s