Ironman Cozumel er ferdig!

Tiden ble 10:12 og det e eg utrolig fornøyd med etter en knallhard løype! Eg har faktisk aldri vært i nærheten av så sliten i heile mitt liv (tidenes villeste krampe og en time i medic telt). Mer om konkurransen kommer på bloggen senere. Jeg vil takke spesielt Jenny som har vært fantastisk i dag! Jeg vil også takke dere som har fulgt meg og støttet meg. Jeg hadde aldri klart å motivere meg til den gode tiden alene. Jeg ble nr 157 av ca 2200 totalt og nr 4 i min klasse.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

9 kommentarer til “Ironman Cozumel er ferdig!

  1. Gratulerer med gjennomført løp Allan! Super plassering! Fikk oppdateringer av mamma underveis 🙂
    Dere får kose dere siste uken i Mexico.
    Hils Jenny!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s