Ironman Cozumel er ferdig!

Tiden ble 10:12 og det e eg utrolig fornøyd med etter en knallhard løype! Eg har faktisk aldri vært i nærheten av så sliten i heile mitt liv (tidenes villeste krampe og en time i medic telt). Mer om konkurransen kommer på bloggen senere. Jeg vil takke spesielt Jenny som har vært fantastisk i dag! Jeg vil også takke dere som har fulgt meg og støttet meg. Jeg hadde aldri klart å motivere meg til den gode tiden alene. Jeg ble nr 157 av ca 2200 totalt og nr 4 i min klasse.

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

9 thoughts on “Ironman Cozumel er ferdig!

  1. Gratulerer med gjennomført løp Allan! Super plassering! Fikk oppdateringer av mamma underveis 🙂
    Dere får kose dere siste uken i Mexico.
    Hils Jenny!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s