Ironman New York – Påmeldt!

I dag startet påmeldingen til historiens første Ironman New York. Selv med den altfor høye prislappen på $ 895 var jeg sikker på at den ble utsolgt raskt så jeg var klar med en gang påmeldingen åpnet. 5 min etterpå var alt info fyllt inn og jeg var klar til å trykke kjøp. Jeg fikk opp feilmelding på feilmelding og etter noen svette minutter og febrilsk ringing til Jenny og mamma for å prøve kortene deres var alle plassene allerede utsolgt når jeg endelig kom igjennom. Katastrofe! Heldigvis så hadde arrangementet noen veldedighetsbilletter til småpene $ 1500… Da måtte jeg fyre av en ny påmelding i full fart og fikk raskt bekreftelse på at det gikk i boks 😀 Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke var superhypp på å bidra med hele $ 605 til Ironman Foundation, men forhåpentligvis går det til et godt formål. Team Hovda Triathlon (aka Jenny og jeg) skal hvertfall til New York i august 2012. Der skal jeg jakte på Hawaii kvalifisering!

Påmelding må feires med Frank Sinatras New York New York

Mens jeg først var i gang så hev jeg inn en påmelding til Ironman Lanzarote 19. Mai. Vips så var hovedkonkurransene for 2012 spikret 🙂

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

2 kommentarer til “Ironman New York – Påmeldt!

  1. Ja, dessverre så ble det så dyrt. De vanlige billettene til «bare» $895 ble utsolgt med en gang. Jeg rakk det det ikke selv om jeg prøvde å melde akkurat når påmeldingen åpnet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s