Ironman New York – Påmeldt!

I dag startet påmeldingen til historiens første Ironman New York. Selv med den altfor høye prislappen på $ 895 var jeg sikker på at den ble utsolgt raskt så jeg var klar med en gang påmeldingen åpnet. 5 min etterpå var alt info fyllt inn og jeg var klar til å trykke kjøp. Jeg fikk opp feilmelding på feilmelding og etter noen svette minutter og febrilsk ringing til Jenny og mamma for å prøve kortene deres var alle plassene allerede utsolgt når jeg endelig kom igjennom. Katastrofe! Heldigvis så hadde arrangementet noen veldedighetsbilletter til småpene $ 1500… Da måtte jeg fyre av en ny påmelding i full fart og fikk raskt bekreftelse på at det gikk i boks 😀 Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke var superhypp på å bidra med hele $ 605 til Ironman Foundation, men forhåpentligvis går det til et godt formål. Team Hovda Triathlon (aka Jenny og jeg) skal hvertfall til New York i august 2012. Der skal jeg jakte på Hawaii kvalifisering!

Påmelding må feires med Frank Sinatras New York New York

Mens jeg først var i gang så hev jeg inn en påmelding til Ironman Lanzarote 19. Mai. Vips så var hovedkonkurransene for 2012 spikret 🙂

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

2 thoughts on “Ironman New York – Påmeldt!

  1. Ja, dessverre så ble det så dyrt. De vanlige billettene til «bare» $895 ble utsolgt med en gang. Jeg rakk det det ikke selv om jeg prøvde å melde akkurat når påmeldingen åpnet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s