Klar for Bergen Triathlon

I dag skal jeg være med på halv distansen på Bergen Triathlon 🙂 De skal delta på fulldistansen har allerede startet for halvannen time siden og for å vær ærlig er jeg glad for at jeg ikke meldte meg på der. Temperaturen akkurat nå er 10 grader og det har regnet jevnt de siste 24 timene så det er med andre ord ikke veldig fristenende å legge på svøm i vannet som holder 16 grader. Heldigvis har det akkurat sluttet å regne nå så forhåpentligvis får vi opphold under mesteparten konkurransen. Heldig var jeg også for at min mor, stefar, bestemor og et søskenbarn tok den 10 t lange seilturen fra Sveio sånn at jeg har en god supportgjeng og en god og varm båt og bo i 🙂

Men hvordan er formen? Njaaa, det er jeg ikke helt sikker på. Under en 40 min rolig løpetur på torsdag så føltes jeg meg veldig daff og slapp. Det får vi håpe ordner seg når startskuddet går. Med bare 22 påmeldte i halvdistansen så må jeg satse på en pallplassering. Tidsestimatet er 4 t og 45 min (5 min mer pga lengre sykkelløpye). 35 min svøm, 2 t og 35 min og 1 t og 30 min løp (+ 5 min totalt i T1 og T2).

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

3 kommentarer til “Klar for Bergen Triathlon

    1. Takk takk! Stemmer det ble 5 min bak målet på 4:45. Både sykkel og løpeløypa var betydelig mer kuppert enn hva jeg trodde på forhånd så tidsplanen min ble for knapp. Hvordan fikk du vite resultetet så raskt forresten? Hadde noen kjente som var der?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s