Lava Magazine oktober/november

Den elektroniske versjonen av Lava Magazine oktober/november har kommet til mailen min og som sist så velger jeg å legge ut linken til bladet på bloggen (lik på lenken over). Gikk du glipp av Lava Magazine aug/sep finnes den her.

Bladet er tettpakket med triathlonartikler og triathlonreklame. Aller best likte jeg artikkelen «Stress test» skrevet av Mark Allen. Den tar for seg psykisk og fysisk stress og hvordan det kan utvikle seg til å bli overtrening. Faresignalene for overbelastning/overtrening og tiltak om de kommer blir også belyst. F.eks er dårligere motorikk, som gir utslag i svakere svømming enn normalt, faresignal nr. 1. Faresignal nr. 2 er ujevn prestasjoner på trening og nr. 3 er ujevn nattesøvn. Arikkelen var ikke spesielt lang, men innholdt mye god informasjon. Jeg kunne huke av noen av faresignalene noe som bekrefter min mistanke om at jeg var på grensen av de kroppen min tålte på slutten av forrige sesong. Heldigvis gikk det bra, men med et knallhardt konkurranseprogram neste år må jeg være veldig obs på overbelastning og overtrening. Arikkelen begynner på side 149. Les den!

Ironman Hawaii er over og hele konkurransen var utrolig spennende. Jeg fulgte med på livesendingen på Universalsports.com hele natten og det var underholdende hele tiden. Craig Alexander var fantastisk og de norske der nede imponerte meg stort! Jeg gleder meg allerede til jeg skal ditt, om det er i 2012, 2013 eller 2014 🙂

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s