Sponsoravtale med Baker Hansen :)

De som var på triathlonforedraget på torsdag fikk med seg hvert sitt speltbrød fra Baker Hansen, og i tillegg kom bollene som ble servert underveis derfra. Jeg har inngått en sponsoravtale med Baker Hansen og sjelden har en sponsoravtale smakt bedre 😉

Kostholdet danner grunnlaget for prestasjon under trening og konkurranse, og jeg er storforbruker av brød og havregryn som er min energikilde nr. 1. Å spise nybakt brød bakt med grove kornsorter har alltid vært min favoritt og her er Hansens Supergrov en vinner. Hvis vanlig hvete blir litt mye for magen kan Grovt Speltbrød være et alternativt siden speltmel gir en svakere binding og er lettere for fordøyelsen. Hvis du ikke er en familie eller en person som spiser ett brød om dagen så er mitt tips å kutte brødet opp i skiver og hive de i toasteren før du skal spise det. Da smaker det rågodt!

En liten funfact er at selveste Baker Hansen, eier og dagelig leder Morten Hals har meldt seg på olympisk distanse i Oslo Triathlon og var support under årets Norseman. Han har gått ski og sykkelbirken mange ganger og skal delta på New York Marathon neste november. Morten er (opplagt) meget opptatt av baking, men også trening og sunt kosthold. Det ser vi igjen i utvalget av helsebrød. Mer om Baker Hansen og deres utvalg av blant annet helsebrød kan leses her.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

4 kommentarer til “Sponsoravtale med Baker Hansen :)

    1. Ja, jeg får faktisk bonus for hver Team United Bakeries-medlem jeg slår 😉 Og hvis jeg taper mot Remi (sjefen sjøl i TUB) så opphører avtalen med umiddelbar virkning.

    1. Så godt dere likte brødet. Det var av typen Havre Spelt og ikke grov spelt som det var lapp om i brødposen. Gode er de begge to i tillegg til at speltbrød holder seg ferskere lengre, syntes jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s