Påmeldt Ironman Haugesund 70.3!

Påmeldingen til IM Haugesund 70.3 åpnet i dag og da var jeg ikke sen med å melde meg på. Dette blir stort! Alle konkurranser som er under Ironmans solide merkenavn holder høy standard og du er sikret et proft opplegg. Påmeldingen er kostbar, men det får du igjen for på konkurransedagen når alt fungerer 100 %. Du får stengte veier, plettfri logistikk og 800 frivillige som gjør alt de kan for å gjøre din dag best mulig.

IM Haugesund er spesielt siden det er den aller første konkurransen i Skandinavia som går under merkenavnet Ironman. For meg er det ekstra spesielt siden sykkeløypen går forbi mitt barndomshjem og jeg har syklet, løpt og kjørt deler av sykkelløypen tusenvis av ganger. For en flott sykkelløype det er 🙂 Første del fra Haugesund til Sveio er rask, selv om den langt ifra er paddeflat. Omgivelsene er landlige og asfalten er for det meste fin. Det er først når du svinger av mot Rød at de virkelige perlene kommer. Du sykler da langs rått kystlandskap med fantastisk utsikt og lunefull vind. Det er vilt og vakkert, og blant de aller beste sykkelrutene vestlandet kan tilby.

Løperuten begynner med en lang nedoverbakke fra skiftesonen før du kommer til idylliske Haugesund sentrum der du skal løpe 2 runder. Med det riktige været kommer stemningen til å være skyhøy og du kommer garantert til å høre «jysla godt jobba» på karakteristisk haugesundsdialekt. Det er bare til å glede seg 😀

Jeg håper vi sees der 🙂

Nedenfor er noen bilder jeg har tatt av sykkelløpyen sittende på sykkelsetet i tillegg til noen bilder fra området.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

3 kommentarer til “Påmeldt Ironman Haugesund 70.3!

 1. Så fine bilder av sykkelløypa! Du må gjerne legge ut fleire bilder av den etterkvart – eg har aldri vore i Haugesund og om omgivelsane før, men utifrå bildene er det jo kjempefint!
  Då blir det vel ingen ny pers på syklinga på meg da 8.juli, når eg også må få med meg den vakre utsikten 😀
  Heilt einig at det kostar litt å bli med på ein IM 70.3, men ein får valuta for pengane. M-Dot Ironman for første gong i Norge, det kan ein ikkje gå glipp av 🙂

  1. Hei Imke! Jeg skal hjem til Sveio (Haugesunds nabokommune og der største dele av sykkelløpya skal gå) i romjula og hvis været er bra nok så skal jeg få tatt noen flere bilder i tillegg til å filmet deler sykkelløypa med actionkamera.

   Jeg er ikke sikker på hvor mange høydemeter løypa har, men jeg tror den kan være raske. Det er ingen lange bakker som på Mallorca, bare rullende landskap i deler av løypa. Det er mange km som er relativt flate også. Mer info om det skal jeg komme med asap.

   Ellers kan jeg si at Haugesund som by er kompakt og sjarmerende. Hvis været er på vår side blir det supertrivelig i sentrum der løpeløypa og expoen er 🙂

   1. Supert! Eg synst det er kjekt å «rekognosere» sykkelløypa også visuelt, i tillegg til høgdemeter. Så bilder gleder eg meg til å sjå meir av!
    Sjølv om eg ikkje har noko ambisjonar om ny pers. Som du sa,så var løypa på Mallorca ganske kupert. Og der stoppa eg faktisk for å ta bilde av utsikten (sidan eg uansett måtte stoppe for å feste startnummeret på nytt som heldt på å ramle av – og landskapet var heilt fantastisk der).
    Eg ser fram til å bli kjendt med Haugesund – det skal bli godt med lukt av hav om sommaren (og ein rusletur på expoen også, sjølvsagt:D)!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s