Sammendrag fra foredraget

Takk til alle som møtte opp på foredraget i går. Jeg talte 27 stk. som var langt over forventning og det er utrolig positivt at så mange møter opp i en travel førjulstid 🙂 Det viser at det ikke nødvendigvis trengs så mye ressurser for å få til noe hyggelig og (forhåpentligvis) litt lærerikt.

Angående fordraget så er det utrolig at det går ann å bruke 2 timer på å dra igjennom emnene, uten at jeg fikk med meg alt jeg hadde tenkt å snakke om. Jeg snakket litt om base, build og peak, men viste ikke konkret hvordan jeg har gjort dette i forkant av  f.eks Callenge København. Hvordan jeg utførte min formtopping mot København står det litt om her. Hvis det er noen andre spørsmål dere har kommet på så ikke nøl med å spør!

Presentasjoenn fra foredraget får du med å klikke på følgende link: Foredrag om triathlon NB! Det fulgte med «litt» verbal informasjon rundt stikkordene så for de som ikke var på foredraget kan det virke litt spesielt.

Nedenfor er bildet av den delen jeg var aller mest fornøyd med, memlig Treningstrekanten som beskriver forutsetningen for treningsmessig fremgang. Tenk litt på den 😉

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s