Påmeldt til Ironman Cozumel :)

«Du har ikke en plan før du har en plan B» var det noen som sa til meg en gang. Ironman Cozumel er i såfall min plan B. I år satser jeg på å gjøre solide prestasjoner i IM Regensburg og IM New York. og forhåpentligvis kvalifisere meg til Hawaii. Selv om jeg vet at en kvalifisering er innen rekkevidde så ser jeg på sannsynligheten for at det ikke går som større enn at det går. Det høres muligens negativt og pessimistisk ut, men misforstå meg ikke. Jeg satser alt på IM Regensburg og IM New York og er forbredt på å gå fullstendig i kjellern for å få det til. Likevel så går jeg ikke inn i en lengre deprisjon om det ikke går og har da IM Cozumel å se frem til. En 2 ukers til den meksikanske karibien i slutten av november blir aldri feil og en mulighet til veldig tidlig kvalifisering til IM Hawaii 2013 høres heller ikke dumt ut. Nedenfor er bilder fra min deltakelse i IM Cozumel 2010 og det fristet til gjentakelse 🙂

Svømmingen går fra Chankanaab

Vannet er krystallklart

Med 27 grader i vannet foregår svømmingen uten våtdrakt

Sykkelløypen var vindfull og vakker

Hotellets solsenger var heller ikke å forakte 😉

Heftige sandstrender i Maya ruinene i Tolum

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s