50000

50000 antall treff jeg har hatt på bloggen min siden den startet i november 2010. Jeg syntes det er utrolig bra, og er overrasket over så mange er innom bloggen min dagelig. I begynnelsen hadde jeg mellom 10 og 20 treff per dag, mens nå blir det fort 150 – 200 treff hver eneste dag, selv dagene når jeg ikke skriver noen nye innlegg. For de som ikke har en blogg så kan jeg fortelle at det følger meg en svært nøyaktig statistikk. Det står nøyaktig antall treff og når på døgnet de kommer, hvor jeg får henvisninger fra og hvilke søk som er gjort på google for at de har kommet inn på bloggen.

Det aller mest populære innlegget er om 2XU etterfulgt av de hjemmelagde energibarene. 5000 av mine treff kommer fra blogglisten til 3atlet.no (så takk til de som satt meg på den listen). Jeg får også mange treff fra skiftesonen.no og terrengsykkel.no. Mest søkte ord på google er 2XU, allan hovda og triallan. 14. August 2011 (i forbindelse med Challenge København) er den dagen jeg har hatt mest treff, hele 651 stk. Mye moro statistikk med andre ord.

Tusen takk til alle som leser bloggen, og spesielt takk til de som legger igjen kommentarer. Det gjør meg lykkelig og motiverer meg til å fortsette bloggingen 🙂 50000 treff er stort og det har jeg vært ute å feiret i dag med en 3 t og 40 min sykkeltur med Morten Hornnes i fantastisk flott vær 😀  Utesykling er så sinnsykt digg!

 

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

8 kommentarer til “50000

 1. Når man skriver bra innlegg som er interessant for andre så er det ikke rart man får mange besøk. Jeg har selv funnet en del av innleggene dine interessante for meg, og jeg googler de gjerne opp igjen når jeg skal sende de videre til venner og kjente som har bruk for dem. Det tar mye tid å skrive bra innlegg, men som du ser så er det mange som verdsetter det:) Jeg har selv akkurat begynt med blogg om triatlon som «nybegynner» og mosjonist som mange nye sikkert får nytte av. Men kommer mer som er relevant for andre også (fly med sykkel, ulike sykkelkofferter osv) Keep up the good work!

  1. Hei og takk Martin. Jeg skal fortsette å lage god innlegg, og prøve å øke kvaliteten og oversikten på siden enda ett hakk. Så får du stå på din egen blogging også.

   Snakkes

 2. enig, din blogg er alltid velformulert og interessant.
  Har også fått samboern her i huset til å «oppdage» bloggen din og han ble helt hekta på artikklene dine, han studerer deltid mot personlig trener så han fant mye interessant lesning hos deg 🙂
  stå på videre både med blogging og veien mot Hawaii.

  1. Hallo Monica!

   Så samboeren din skal bli PT altså?? Jeg kunne også tenkt med å jobbet litt som PT og med coaching, men da må jeg nok begynne å studere jeg også.

   Gleder meg til å se deg i IM Haugesund forresten 🙂

  1. Takk Kari. Du må også fortsette å gi jernet så blir det spennende å se hvilke resultater du klarer i år. Jeg tipper megafremgang 😉

 3. Gratulerer Allan. Helt enig med alle tidligere talere, bloggen din er kjempebra. Og syklet til jobben for første gang i år, det var utrolig deilig! Sol, mildt og bare veier. Hurra. Nå er sesongen like om hjørnet.

  1. Takk Linda. Din blogg er også fin da 🙂 Og jepp, sesongen er like rundt hjørnet selv om vi fikk et like tilbakeslag i dag. Det er meldt kanonvært til helga/uka 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s