Poster Boy

Som lokal utøver i IM Haugesund 70.3 så har jeg hatt noe kontakt med Ivar Jacobsen og Tone Bendiksen i IM Haugesund organisasjonen. Ivar har frontet meg som AG-favoritt i lokalradioen (hørte jeg rykter om) og spurte om jeg hadde noen bilder de kunne bruke i en artikkel i Scan Magazine om konkurransen på Haugalandet. Jeg sendte over noen bilder og plutselig noen mnd senere kom en mail om de kunne bruke bildene i flyers også. Det sa jeg ja til og resultatet ser du under. Samtlige av bildene er av meg og alle er tatt av Team Hovdas fotoansvarlig, Jenny Hovda 😉

IM Haugesund inngikk en samarbeidsavtale med 2XU og da passet det nok som hånd i hanske at jeg var kledd i 2XU fra topp til tå i det største bildet av meg.

Artikkelen om IM Haugesund i Scan Magazine ligger forresten her på side 14 og 15.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

4 kommentarer til “Poster Boy

  1. Du er jo kjendis, Allan!
    Vi savnet deg på Bogstad i går. Hadde vært gøy å se den nye sykkelen din og….

    1. For å være ærlig så savnet jeg meg selv på Bogstadtri i går også. Jeg dro i Nordsjøen på jobb og det var derfor umulig å stille. Det var synd, men det betyr at jeg er klar om 2 uker så da tar jeg med det nye gliset og stiller opp. Kanskje blir det med platehjul i tillegg??? Gratulerer med PR og overlegen seier forresten 😀 Lover godt for resten av sesongen.

    1. Nå er du en «triatlonblogg-kollega» og vet godt hvor mye arbeid det er å lage blogginnlegg. Jeg skal ikke lyge å si at det er fort gjort, men det er moro og motiverer til å grave seg ned i den fantastiske triatlonverdenen. Jeg håper det inspirerer andre til å prøve en triatlon 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s