Poster Boy

Som lokal utøver i IM Haugesund 70.3 så har jeg hatt noe kontakt med Ivar Jacobsen og Tone Bendiksen i IM Haugesund organisasjonen. Ivar har frontet meg som AG-favoritt i lokalradioen (hørte jeg rykter om) og spurte om jeg hadde noen bilder de kunne bruke i en artikkel i Scan Magazine om konkurransen på Haugalandet. Jeg sendte over noen bilder og plutselig noen mnd senere kom en mail om de kunne bruke bildene i flyers også. Det sa jeg ja til og resultatet ser du under. Samtlige av bildene er av meg og alle er tatt av Team Hovdas fotoansvarlig, Jenny Hovda 😉

IM Haugesund inngikk en samarbeidsavtale med 2XU og da passet det nok som hånd i hanske at jeg var kledd i 2XU fra topp til tå i det største bildet av meg.

Artikkelen om IM Haugesund i Scan Magazine ligger forresten her på side 14 og 15.

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

4 thoughts on “Poster Boy

  1. Du er jo kjendis, Allan!
    Vi savnet deg på Bogstad i går. Hadde vært gøy å se den nye sykkelen din og….

    1. For å være ærlig så savnet jeg meg selv på Bogstadtri i går også. Jeg dro i Nordsjøen på jobb og det var derfor umulig å stille. Det var synd, men det betyr at jeg er klar om 2 uker så da tar jeg med det nye gliset og stiller opp. Kanskje blir det med platehjul i tillegg??? Gratulerer med PR og overlegen seier forresten 😀 Lover godt for resten av sesongen.

    1. Nå er du en «triatlonblogg-kollega» og vet godt hvor mye arbeid det er å lage blogginnlegg. Jeg skal ikke lyge å si at det er fort gjort, men det er moro og motiverer til å grave seg ned i den fantastiske triatlonverdenen. Jeg håper det inspirerer andre til å prøve en triatlon 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s