Oppsummering av treningen 29 og 30

Treningen de siste to ukene har gått helt som planlagt, og med god utførelse 😀 I motsetning til ukene før IM Regensburg der mye ble litt halvveis (krampe, influense/feber og Plantar Fascit) så har alt gått på skinner denne gangen. Det gikk over forventing i Haugesund og jeg fikk restituert godt før jeg begynte på mine siste treningsuker. Nøkkeløktene (fredagsøktene med lang svømmetur etterfulgt av lang hard sykling) er jeg kjempefornøyd med. Jeg har fått svømt mye og ofte den siste tiden som er noe jeg føler er avgjørende for å få den gode svømmefølelsen. Utesvømming har det ikke blitt så mye av, men de øktene jeg har hatt føler jeg at har gått lett og fint med rett navigering. Løpingen har også gått bra, men uten at jeg har hatt følelsen av å ha fløyet av gårde. Intensiteten på intervallene har blitt skrudd opp et hakk og to og det er både litt vondt og deilig på en gang 🙂 Det ble ny rekord på Bogstadtri og igjen så føler jeg at jeg er i bedre form enn noen gang og bedre forbredt til en IM enn jeg har vært før. Nå skal jeg bare en kort tur på oljeplattformen før vi tar turen til New York om 6 dager. Før håpe den gode svømmefølelsen er der når jeg kommer tilbake slik at jeg kan svømme sterkere enn tidligere og gi enda bedre grunnlag for Hawaii-kvalifikasjon enn i Regensburg. Noen utfordringer har jeg frem til IM NY (mer om det i eget innlegg), men formmessig er jeg akkurat der jeg skal være. Jeg gleder meg!

Det har vært mye klaging på dårlig vær i den siste tiden, og selv om det har regnet mye så  var jeg heldig med været under mine treninger og syklet/løp i sol neste hele tiden 🙂

Uke 29 – Totalt 16 t og 30 min trening

Mandag: 3 t rolig sykling

Tirsdag: 1 t og 30 min svømming. Sykkelintervall etterfulgt av 40 min halvrolig løping.

Onsdag: 1 t svømming. 1 t og 30 min rolig sykling.

Torsdag: 45 min svømming. Bogstad treningstriatlon med ny pers 🙂

Fredag: 4000 meter sammenhengende svømming (på 1:07). 3 t hard sykling.

Lørdag: Treningsfri

Søndag: 1 t og 40 min løping i sone 2 (konkurransefart).

Uke 30 – Totalt 16 t trening

Mandag: 1 t og 10 min svømming

Tirsdag:  Sykkelintervall i sone 3 høy/4 lav etterfulgt av 30 min løping i rett over konkurransefart.

Onsdag: 1 t svømming i basseng. 1 t rolig sykling og 30 min svømming i åpent vann.

Torsdag: Løpsintervaller på Bislettet. 8 x 800 meter i sone 4 med 3 min rolig jogg i mellom.  Startet 800 meterne på 2:40 fart og reduserte farten jevnt til jeg løp siste intervall på 2:28. Litt vondt, men samtidig deilig å løpe raskt uten å gå i kjelleren.

Fredag: 4000 meter sammenhengende svømming (på 1:07) etterfulgt av 4 t sykling i sone 2 der 90 min i midten av økten var i sone 3.

Lørdag: Treningsfri

Søndag: 1 t rolig sykling. 30 min rolig svømming i Sognsvann. 1 t og 50 min løping i sone 2.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

4 kommentarer til “Oppsummering av treningen 29 og 30

  1. Fast leser av bloggen din,derfor ekstra spennende å se deg på IM-Haugesund!!
    Må ønske deg lykke til på hel IM i New York,virker som du er i kanon form. Hadde satt pris på om en erfaren triatlet som deg,ville tatt turen innom bloggen min – http://www.hyperactive.blogg.no Er i startfasen,kjekt med veiledende kommentarer fra erfarene 🙂

    1. Hei Trygve.

      Jeg skal ta turen innom bloggen din av og til jeg. Jeg kan med en gang si at du skriver bra og kreativt. Under f.eks. innlegget om RR IM Haugesund så ville jeg delt det opp slik at det er lettere og mer oversiktelig og lese. Dessuten så må du har med et bildet eller to under slike innlegg (og gjerne andre innlegg også). 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s