Eliteplass på Norseman :D

Listene over de 5 damene og 15 mennene som er eliteseedet har akkurat kommet og til min store glede er jeg seedet som nr. 8!! Jeg kan med en gang si at mitt mål er å gjøre seedingen til skamme. Mer konkret blir målet å komme topp 3 og bli raskeste nordmann.

Det er et hårete mål, spesielt siden nivået er veldig høyt i toppen og Norseman ikke er en løype som passer meg så godt, foreløping. Norseman har alltid favorisert de sterke syklistene fremfor de gode løperne siden syklingen er hard og løpingen kort. Etter 25 km på løpeetappen begynner stigningen og da er det ikke mye løping lengre. Jeg må rett og slett løfte meg to hakk på syklingen og bli en jævel til å løpe/jogge i oppoverbakker.

Når jeg ser på listen så ser jeg på Øyvind Lillehagen og Kristian Horne som mine sterkeste norske konkurrenter. Av internasjonal konkurranse så er det flere som er veldig gode, og da spesielt Dirk Wijlnalda med pers på 8:09(!) i Almere i år, Markus Stierl som kom på 2. plass i Norseman 2012, Marc Pschebizin med 37 plass på Hawaii og Hans Nilsen som slo meg med 20 min i Challenge København i fjor. Heldigvis så er Norseman en annerledes triatlonkonkurranse og ingenting er avgjort i forkant. Det er MYE tid å vinne/tape på de siste 17 km. Dere skal hvertfall vite at Norseman 2013 er pri. 1 og at jeg skal skal gjøre alt jeg kan for å nå det målet. The race is on! 😀

 

I mål på Gaustadtoppen under Norseman 2009

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

12 kommentarer til “Eliteplass på Norseman :D

 1. Det blir så gøy! og gratulerer igjen! Synd jeg er og kjører Ostseeman den helga neste år, ellers ville jeg garantert vært på orkesterplass for å følge dramaet!

 2. Gratulerer Allan. Helt rått!
  Venter i spenning selv på utfallet av lotteriet som holdes i kveld. Det er et eventyr å få muligheten til å delta på nxtri.

  Erlend

  1. Hvordan gikk det??? Synd det er så få plasser. Jeg var helt sikker på at de skulle kjøre både lørdag og søndagsversjon til neste år også, for å kunne ha med flere deltakere.

   1. Gikk ikke veien med 2013 versjonen dessverre. Men ser på andre mål for 2013 nå, swissman virker lovende =) Trodde selv at de skulle gå for 2 dagers neste år også. Lykke til opp på Gaustadtoppen 3 august neste år, gi gass!

  1. Har aldri hørt om han (og google var ikke mye til hjelp heller). Hvilke prestajon har han å vise til? Det er nok flere gode med i år enn det virker som.

 3. Grattis Allan:-). Venter spent på «Runners Up». Antar du har et «hårete» tidsmål under normale Norseman forhold?.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s