Oversikt over norske triatlonkonkurranser i 2013

Det har av og til kommet opp spørsmål om det finnes en oversikt over alle triatlonkonkurranser i Norge. NTF.no er rett rundt hjørne med sin terminliste, men det er mange triatlonkonkurranser som ikke er med på den listen, og den blir dessuten lansert etter at mange av de største konkurransene allerede er utsolgt. Jeg tar derfor på meg jobben med å lage en komplett liste over absolutt alle triatlonkonkurranser i Norge, uavhengig om de er store eller små, eller om de er med i Norgesserien eller ei. Jeg har også lagt med en liste over de treningstriatlon jeg kjenner til. Innlegget kommer til å få en perment side på bloggen som heter Komplett terminliste 2013.

NB! Jeg er 100 % avhenig av deres hjelp for å hold listen komplett så gi meg beskjed om det er noen konkurranser som ikke er oppført. Flere konkurranser blir naturlig nok påført når terminlisten blir offentliggjort. De konkurransene der datoen er markert med rødt er datoen fra året konkurranse påført siden neste års dato ikke er fastsatt.

Konkurranser

Norseman 2011

Treningstriatlon

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

33 kommentarer til “Oversikt over norske triatlonkonkurranser i 2013

 1. Midtsjø Triathlon gikk 2. sept. 2012 i Ski, Akershus. Ca sprint-distanse: noe lenger sykkel (23 km) kuppert til Enebakk og tilbake. 5 km løp i variert terreng. Ukjent når de skal ha neste års arrangement….

   1. Om datoen ikke er klarlagt enda så er den forrige datoen mye bedre enn ingenting. Det gir hvertfall en god pekepinn på når den går til neste år.

 2. Hei.
  Sunnfjord Triathlon går av stabelen for 4. gang lørdag 29.juni 2013.
  Distanser: Barnetriathlon ( 50 m-1400 m – 400 m ) Kort løype: lag 3 deltakere / konk.individuelt (500 m – 23 km – 3,7 km) Lang løype: (1000 m – 46 km 7,4 km )
  http://www.sunnfjordtriathlon.no

  1. Hei Jørn. Om Brønnøysund Triatlon arrangeres 25 august så bør den absolutt være med på listen, men jeg finner ingen hjemmesiden eller noen andre plasser det står noen informasjon om konkurransen. Det var rett og slett ugooglebart. Har du en link?

   1. Jeg fant også den fra 2007, men ingen nyere. De burde absolutt ha laget en 2013 versjon 🙂 Det går forresten mange andre gode triatloner rundt den tiden så det er ingenting i veien med at du prøver deg på din første triatlon i sommer 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s