Endelig tilbake fra jobb :)

Det ble noen intense dager på slutten av arbeidsperioden og det var jobbfokus 24/7. Jeg liker jobben min veldig godt og blir fokusert og målrettet i jobben på samme måte som med treningen. Likevel er det en stor forskjell på intense arbeidsperioder og intense treningsperioder. Når jeg trener så påfører jeg stress og belastning på kroppen, men blir rolig og avslappet etterpå og klarer som oftest å hente meg fint inn. Når jeg jobber mye så påfører jeg også stress og belastning på kroppen, men jeg klarer ikke å koble av på samme måte og sliter med søvn. Jeg blir også anspent i kroppen og da spesielt nakken. Det er i grunn rart at jeg kan svømme 5 ganger i uken uten å få problemer med skuldrene, mens å sitte foran en PC 12 timer + hver dag i et par uker gir en destruktiv belastning.

Nå er det uansett historie (for denne gang) og jeg kom hjem til utrolig flott og klart vær. Det var planlagt en svømmeøkt, men når forholdene var så fine så måtte jeg ut en liten tur på sykkel først. 1 t og 45 min sykling i sone 1-2 etterfulgt av 1 times svømming 😀 Kan det bli bedre på en hel vanlig fredag???

Det er vakkert i Oppegård langs Ingierstrandveien. Herfra kan du mange hundre kilometer med prima sykkelveier 🙂 Er det rart jeg sykler her nesten hver gang sjansen byr seg?

Nå var det ikke akkurat strøkne veier på strekninger helt enda. 

Men med cyclocross og piggdekk uten for mye luft så er det både bra feste og helt ok komfortablet.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s