Gave fra Danmark – Ecco Biom Evo Racer og Ecco Biom B

Før helgen fikk jeg to stk. flotte gaver fra TriNordics skosponsor ECCO. Den ene var det jeg vil kvalifisere som en mengdetreningssko og heter Ecco Biom B. Den er solid med en vekt på 330 g, og tilbyr god støtte. Skoen ble prøvd med en gang på en lang 80 minuter lang tur i cruising fart og den gir god komfort ved lange turer.

Ecco Biom B

Enda mer interessant er Ecco sin nye skomodell Biom Evo Racer. Mine sko str. 44 ble veid inn til 268 g, og det er bare 64 g mer enn minimalstkonkurranseskoene, K-Swiss K-Ruuz som jeg har brukt før (vurdert av meg her) og ca. det samme som Asics DS Racer. Skoene tilbyr derimot en helt annen og mer solid såle, akkurat passe støtte, men samtidig klarer de å holder vekten nede. Tå/hæl-dropet på 4 mm er mye bedre enn 8-10 mm hvis du prøver å lande på forfot/midfot, slik du burde. Jeg følte meg umiddelbart hjemme i skoene, og selv om vi i TriNordic ikke er forpliktet til å bruke Ecco så har jeg en god følelse på at dette blir mine nye konkurransesko. Skoen har allerede hatt stor suksess på beina til Michelle Vesterby med en 3. plass i Abu Dhabi for knappe 3 uker siden og 2. plass i IM Los Cabos forrige helg. Ecco Biom Evo Racer kan du kjøpe på f.eks. Ecco sin nettbutikk ellers så fås de nok i en lokal Ecco-forhandler. Sjekk også ut promovidoen under for mer info.

Ecco Biom Evo Racer - Allan Hovda

Ecco Biom Evo Racer - Allan Hovda

Ecco Biom Evo Racer

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

4 kommentarer til “Gave fra Danmark – Ecco Biom Evo Racer og Ecco Biom B

 1. Hei Allan

  Har sett litt på de evo racer skoene ettersom jeg har ecco sko som jeg bruker ellers og som jeg er veldig fornøyd med.

  Hva er erfaringene dine så langt med disse? Bruker du de til trening og konkurranse?

  1. Hei Stian. Joggeskoene Ecco Evo racer er gode joggesko, men det forutsetter at passformen stemmer bra med din fot. Min venstre fot er bitte litt bredere enn den høyre og da merker jeg at den blir til nesten for smal der. Det går greit for min del, og jeg bruker skoene både til trening og konkurranse. Skoene er lette og har et perfekt tå-hældrop på 4 mm. I motsetning til mine superlette K-Swiss K-ruuz så har Eccoskoene en solid såle slik at du kan bruke de også uten om asfalt. Alt i alt en veldig god allroundsko for personer som ikke overpronerer kraftig.

   1. Takk for svar! Jeg kjøpte de i går og fikk prøvd de på en 5 km i dag. De er nok ikke helt perfekt for meg. Kjente at jeg fikk gnagsår på innsiden av begge beina. Ellers så var de lette og fine. Merket det i leggene at 4 mm drop er litt mindre enn de 10 mm jeg er vant til 🙂

   2. Hei Stian. Ta å bruk litt sportstape der du får gnagsår og prøv å løp en tur til. Det er mulig at skoene tilpasser seg foten din hvis ikke de er altfor trange. Du merker det i leggen med mindre drop, men blir veldig bra når du blir vant til det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s