Artikkel om min vindtunneltesting i Finansavisen

I fredagens utgave av Finansavisen var det en 3 siders artikkel om min vindtunneltesting i England 🙂 Jeg syntes det ble en flott artikkel og liker at triatlon er interessant for media. Jeg håper ikke artikkelen bidrar til et forsterket inntrykk av at triatlon er en kostbar sport, men at det kan øke oppmerksomheten rundt triatlon og få flere til å sjekke det ut. Vindtunneltesting er langt ifra noen nødvendighet, men heller en guttedrøm for spesielt interesserte og utstyrsfikserte triatleter. Artikkelen leses full oppløsning ved å trykke på Artikkel om vindtunneltesting i Finansavisen. Tusen takk til Henrik Charlesen for at du tok deg tid til skrive artikkelen, og takk til Jenny for bildetakingen.

Triallan - Vindtunneltesting - Finansavisen

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

4 kommentarer til “Artikkel om min vindtunneltesting i Finansavisen

  1. Håper du lager et mer komplett innlegg fra ditt perspektiv. Dette tema er svært interessant. Eks: hva slags posisjon endte du opp med vs den du hadde før? Gjorde du andre aha opplevelser mtp aerodynamikk?

    1. Jada, jeg skal lage en full rapport, men jeg venter fortsatt på alle datene og bildene fra hver run(!) Jeg har purret på de 3 ganger og begynner å lure på de de har mistet datene. Vi får se…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s