Vinnerne av startplass til Tønsberg By Triathlon

På mandag så trakk jeg vinnerne av startplassene til Tønsberg By Triathlon. Det var random-funksjonen i Excel som avgjorde med å finne et tilfeldig tall mellom 1 og 100 på hver deltaker i kokurransen, der de to med høyest nummer fant.

Jeg vil gratulere følgende vinnere:

 1. Rune Egeland, som likte å stå opp supertidlig i helgene og gi jernet på temposykkelen.
 2. Jørn Sivertsen, som hadde en 2 timers lang sykkeltur med MTB(!??) som favorittøkt. 2013 blir hans debutsesong som triatlet med Stavanger tri og Tuddal tri, og nå Tønsberg By Triathlon i tillegg. Perfekt sesong spør du meg!

Gratulerer så mye til begge to og lykke til med treningen frem mot konkurransen! Jeg vil takke alle deltakere for å dele sin favorittøkt. Det er tydelig at mange liker de lange sykkelturene og de harde intervallene 🙂

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

6 thoughts on “Vinnerne av startplass til Tønsberg By Triathlon

 1. Gratulerer til vinnerne! For min egen del var de synd det ikke var 3 billetter som skulle deles ut! 😉

  1. hehe. Det var nesten! Jeg har et par billetter til jeg skal dele ut senere så kanskje du har mer flaks da?? Hvis ikke så kan du være med i Instagramkonkurransen til Kari 🙂

 2. moro. Og jeg som ikke bruker å vinne noe .-) Bor i rogaland, så jeg få en liten kjøretur, men den tar jeg glatt 🙂

  regner med vi får en mail vedr påmelding slik at vi får lagt inn de rette data 🙂

  Gleder meg til dette
  Jørn

 3. For dere som ikke vant, er det bare å slenge seg med på Instagramkonkurransen vi har gående HVER ENESTE UKE. Deler ut to plasser ukentlig, så her er det nok til alle. Denne uka skal bildene tagges med #svømmeute #fullfartlingsom og #bytri.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s