Komplett terminliste 2014

Triatlonsesongen 2013 er over for de fleste og tiden er inne for planlegging av neste års konkurranser. Jeg tar også i år på meg jobben med å lage en komplett terminliste over alle triatlonkonkurransene i Norge uansettt størrelse eller seriøsitet. For 2014 er det kun et fåtall av konkurranser som har fastsatt datoen så i listen under står også alle konkurransene som ble arrangert i 2013 med den datoen ble arrangert. De som har fastsatt dato står skrevet i svart, mens de som ikke har satt dato står i rødt. De fleste konkurransen blir arrangert igjen, og det dukker garantert opp noen nye til oss triatlonentusiasters store glede 😀

For konkurranser i utenlandet se www.ironman.com eller www.challenge-family.com

NB! Jeg er 100 % avhenig av deres hjelp for å hold listen komplett så gi meg beskjed om det er noen konkurranser som ikke er oppført. Flere konkurranser blir naturlig nok påført når den offisielle terminlisten fra Norges triatlonforbund blir klar.

Konkurranser

Norseman 2011

Treningstriatlon

I tillegg til mer eller mindre seriøse konkurranser har vi flere uformelle treningstriatlon som arrangeres opptil annenhver uke i sesongen. Dette er lavterskeltilbud men ingen/symbolsk startkontigent og veldig høy takhøyde. Perfekt måte å begynne med triatlon på 🙂

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

10 kommentarer til “Komplett terminliste 2014

  1. Hei Allan.
    Ikke glem Bodø triatlon. Ble i år avholdt 15juni. Ikke bestemt dato for 2014 enda. Det blir sprint og Olympisk. Verdens nordligste i år. 67* nord 🙂

    1. Hei Marcus.

      Bodø triatlon må ikke glemmes nei 🙂 Det er nå lagt til med datoen i 2013 😀 Kult at dere arrangerer verdens nordligeste triatlon!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s