HUUB våtdrakter i butikk i Oslo, Bergen og Haugesund!

Mange har spurt meg hvor de kan prøve og kjøpe HUUB i butikk i Norge. Dessverre har jeg måtte skuffe med å si at de foreløpig kun er å få kjøpt via den skandinaviske importøren, Rasmus Henning og han webshop TriNordic.no.

Nå kan jeg endelig bekrefte at Oslo Sportslager blir forhandleren i Oslo, Boa sykler i Bergen og MX Sport Raglamyr i Haugesund! De er alle meget gode sportsbutikker med gode triatlonkunnskaper og sentral beliggenhet i Norges tre største triatlonregioner. Det er gode nyheter for alle som ønsker å ha den beste våtdrakten på markedet og samtidig ønsker være sikker på at de har riktig type og størrelse.

Selv har jeg en HUUB Archimedes 3:5 str. ST og med mine 68 kg fordelt på 180 cm så sitter den supertight med null inntrengning av vann. Likevel er den svært komfortabel med uovertruffen fleksibilitet i overkroppen. Om du ikke tror meg så kan du ta turen innom en av de nevnte butikkene og prøve selv 😉 Boa sykler har allerede noen drakter inn og Oslo Sportslager og MX Sport Raglamyr får sine drakter i mars.

Triallan - HUUB - Rasmus Henning - TrinordicHer ser du danske Anders i en HUUB Archimedes 3:5 på treningsleir på Playitas i november i fjor. 

Triallan - HUUB - Rasmus Henning - TrinordicTeam TriNordic triatleten Maja Stage Nielsen svømmer i en HUUB Axena som er damemodellen som tilsvarer Archimedes

Triallan - HUUB - Rasmus Henning - TrinordicAt HUUB tåler røff sjø er det ingen tvil om, spesielt ikke når det er Rasmus Henning som har den på seg 🙂

Triallan - HUUB - Rasmus Henning - TrinordicHUUB – Takes you flying 

Triallan - HUUB - Rasmus Henning - TrinordicEller HUUB – The time of your life 😀

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

4 kommentarer til “HUUB våtdrakter i butikk i Oslo, Bergen og Haugesund!

  1. Heisann! Jeg skal delta i IM 70.3 Haugesund til sommeren og trenger litt hjelp til våtdrakt. Har prøvd å lese gjennom reglene for våtdrakt. Såvidt jeg har skjønnt er det ikke lov med drakt laget av neoprene. Men når jeg ser gjennom bilder fra IM i 2013 og 2012 er det flere som har drakter med neoprene. Kunne du forklart litt hva som gjelder? Takk 🙂

  2. Hei Christoffer og tusen takk for et god spørsmål!

    Det er faktisk flere som har spurt meg om det tidligere, noe som tyder på at teksten som beskriver reglene på IM 70.3 Haugesund sine regler ikke er godt beskrevet. Nedenfor er svaret jeg gav til Alice Haugland når hun spurte meg om det samme for et par dager siden.

    Ironman sine regler om 100 % tekstil er kun gyldig om det ikke er tillatt å bruke våtdrakt som blir forbudt ved vanntemperaturen er over 28,8 grader (om du ønsker å kvalifisere til Hawaii/VM i 70.3 er grensen 24,5 grader). Om våtdrakt ikke er tillatt så brukes det såkalte speedsuits, og det er de som må være 100 % tekstil. Det blir derfor neppe aktuelt for IM Haugesund om ikke den globale oppvarmingen tar helt av. Du kan derfor fint bruke hvilke som helst våtdrakt med neoprentykkelse opp til 5 mm på Ironman Haugesund. Alle HUUB sine våtdrakter er tillatt i Ironman-konkurranser der våtdrakt er tillatt. På Hawaii der temperaturen i vannet er for varmt så må du enten bruke svømmedrakt eller en såkalt speedsuit. Og skal du til Hawaii, Cozumel, Los Cabos eller lignende eksotiske steder med deilig varmt vann så får du kjøpt din Speedsuit av HUUB. http://huubdesign.com/collections/swim-skins/products/skn-1

    1. Takk for raskt og informativt svar! Ellers må jeg skryte av bloggen din som motiverer og inspirerer mange der ute!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s