Sentrumsløpet neste

Lørdag 25. April går Sentrumsløpet av stabelen. 10 km løping i Oslos mest sentrale gater med start og mål på Karl Johan. Jeg har vært med 3 ganger og i 2009 løp jeg på 38:22, i 2011 ble tiden 35:00 før jeg sist gang i 2013 perset med tiden 33:22. På lørdag satser jeg på å løpe enda raskere og skal se 32-tallet. Noen vil kanskje si at en forbedring på 23 sek på 2 år er uambisiøst med tanke på de rundt 1600 timene trening som er lagt ned siden da, men jeg har ikke jobbet mye for å forbedre toppfarten og en tid på 32:30 betyr tross alt en gjennomsnittsfart på 3:15 min/km, og det syntes jeg er ganske raskt.

Uansett hvordan det går så kan jeg garantere at det blir både veldig moro og veldig smertefullt, og en super måte på å få opp løpsfarten før Ironman 70.3 Mallorca som går 2 uker etterpå. Det er fortsatt mulig å melde seg på og jeg håper på å se mange triatleter på startstreken 😀

Fra sentrumsløpet 2011 🙂

Triallan - Sentrumsløpet - BestemorFra Sentrumsløpet 2013 der også bestemor stilte på startstreken 😀

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s