Sentrumsløpet neste

Lørdag 25. April går Sentrumsløpet av stabelen. 10 km løping i Oslos mest sentrale gater med start og mål på Karl Johan. Jeg har vært med 3 ganger og i 2009 løp jeg på 38:22, i 2011 ble tiden 35:00 før jeg sist gang i 2013 perset med tiden 33:22. På lørdag satser jeg på å løpe enda raskere og skal se 32-tallet. Noen vil kanskje si at en forbedring på 23 sek på 2 år er uambisiøst med tanke på de rundt 1600 timene trening som er lagt ned siden da, men jeg har ikke jobbet mye for å forbedre toppfarten og en tid på 32:30 betyr tross alt en gjennomsnittsfart på 3:15 min/km, og det syntes jeg er ganske raskt.

Uansett hvordan det går så kan jeg garantere at det blir både veldig moro og veldig smertefullt, og en super måte på å få opp løpsfarten før Ironman 70.3 Mallorca som går 2 uker etterpå. Det er fortsatt mulig å melde seg på og jeg håper på å se mange triatleter på startstreken 😀

Fra sentrumsløpet 2011 🙂

Triallan - Sentrumsløpet - BestemorFra Sentrumsløpet 2013 der også bestemor stilte på startstreken 😀

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s