Klar for Ironman 70.3 Mallorca!

Kl. 07:55 lokal tid (samme som norsk tid) går startskuddet for PRO-klassens menn før PRO damer starter 07:59 etterfulgt av 3500 triatleter i bølger på 250 hvert 5 minutt etter det. Ironman 70.3 Mallorca er nok den aller største Ironman-konkurransen målt i antall deltakere!

Jeg er klar og gleder meg til starten. Ambisjonene mine er lave, og selv om jeg syntes det er litt trassig å snakke meg ned i forkant nok en gang så må det bli sånn. Min kiropraktor Kristian frarådet meg til i det hele tatt å delta pga bruddet i skuldra, men det rådet har jeg valgt å ikke følge. Det jer derimot har gjort er å lat være å svømme de siste ukene som gjør at jeg kun har hatt 3-4 gode svømmeøkter i løpet av de siste 2 månedene, og da har det ikke gått spesielt raskt heller. I dag så svømte jeg igjennom løypa og skuldra var bedre enn noen gang så jeg er absolutt optimistisk, men det er ikke noe poeng å ha noen ambisjoner, eller prøve å henge på feltet, eller krangle om noen gode bein å ligge bak. Det er både urealistisk å få til i tillegg til at det gir en skaderisiko jeg ikke er villig til å ta. Derfor skal jeg bare kose meg i morgen og prøve på en god sykkel- og løpskombinasjon selv om jeg mistenker at den høye temperaturen kan sette en liten demper på en rask løping. Det er uansett bare til å glede seg, for deg gjør jeg!

Følg meg og resten av de 80 nordmennene som stiller på startstrekken i morgen på ironman.com/live – Mitt startnr. er 14 😀

IMG_2934 IMG_2929 IMG_2927

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Én kommentar til “Klar for Ironman 70.3 Mallorca!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s