Klar for Ironman 70.3 Mallorca!

Kl. 07:55 lokal tid (samme som norsk tid) går startskuddet for PRO-klassens menn før PRO damer starter 07:59 etterfulgt av 3500 triatleter i bølger på 250 hvert 5 minutt etter det. Ironman 70.3 Mallorca er nok den aller største Ironman-konkurransen målt i antall deltakere!

Jeg er klar og gleder meg til starten. Ambisjonene mine er lave, og selv om jeg syntes det er litt trassig å snakke meg ned i forkant nok en gang så må det bli sånn. Min kiropraktor Kristian frarådet meg til i det hele tatt å delta pga bruddet i skuldra, men det rådet har jeg valgt å ikke følge. Det jer derimot har gjort er å lat være å svømme de siste ukene som gjør at jeg kun har hatt 3-4 gode svømmeøkter i løpet av de siste 2 månedene, og da har det ikke gått spesielt raskt heller. I dag så svømte jeg igjennom løypa og skuldra var bedre enn noen gang så jeg er absolutt optimistisk, men det er ikke noe poeng å ha noen ambisjoner, eller prøve å henge på feltet, eller krangle om noen gode bein å ligge bak. Det er både urealistisk å få til i tillegg til at det gir en skaderisiko jeg ikke er villig til å ta. Derfor skal jeg bare kose meg i morgen og prøve på en god sykkel- og løpskombinasjon selv om jeg mistenker at den høye temperaturen kan sette en liten demper på en rask løping. Det er uansett bare til å glede seg, for deg gjør jeg!

Følg meg og resten av de 80 nordmennene som stiller på startstrekken i morgen på ironman.com/live – Mitt startnr. er 14 😀

IMG_2934 IMG_2929 IMG_2927

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

One thought on “Klar for Ironman 70.3 Mallorca!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s