Svea Challenge i morgen – lavterskel temporitt i Sørkedalen

I morgen går Svea Challenge 2015 av stabelen. Det er et lavterskel temporitt i Sørkedalen der alle er velkommen uavhengig av utstyr og nivå 🙂 I fjor hadde jeg ikke muligheten til å være med, men i år passet det heldigvis. Det går samme tid og sted som Bogstad treningstri så jeg måtte gå noen runder med meg selv hvilke jeg skulle stille opp på, men jeg har godt av nye utfordringer og 20 km tempo tror jeg blir moro 🙂

Svea Challenge 2015Det koster ingenting å delta og Svea stiller med mat, drikke og permier 😀 Vinn, vinn, vinn 🙂 Jeg håper vi sees der! For mer info og påmelding klikk på denne lenken eller bildet over

Allan Hovda - Norseman 2015 - Foto-Ingeborg - Specialized_-6Specialized Shiv er ikke UCI-godkjent (er egen TT-variant) og kan ikke brukes på normale temporitt. På Svea Challenge er det derimot tillatt 🙂

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s