Klar for Norseman 2016

Norseman 2016 sparkes i gang i morgen kl. 05:00 og løpet kan følges på live.nxtri.com.

Startfeltet i år er historisk sterkt, og de som var mine hardeste konkurrenter i fjor har vist enda bedre form i år. Det blir en utrolig tøff kamp om seieren og jeg håper vi alle får en dag uten tekniske problemer/skader og presterer optimalt. Min egen form og oppladning til konkurransen har aldri vært bedre, så om jeg presterer nær mitt potensiale i morgen så tror jeg at det blir vanskelig å slå meg. Og om noen gjør det så er det vel fortjent! Jeg, Jenny, Mr.Boardman og resten av Team Hovda er hvertfall klare til kamp 😀 Ønsk oss lykke til!

HUUB - Norseman - Eidfjord. Foto: Kai-Otto Melau
Foto: Kai-Otto Melau

Norseman - Triallan - Allan Hovda - 2016 - Boardman TTE Signature  HUUB Norseman - Triallan - Allan Hovda - 2016 - Boardman TTE Signature  HUUB-2 Norseman - Triallan - Allan Hovda - 2016 - Boardman TTE Signature  HUUB-3

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

3 kommentarer til “Klar for Norseman 2016

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s