Klar for Norseman 2016

Norseman 2016 sparkes i gang i morgen kl. 05:00 og løpet kan følges på live.nxtri.com.

Startfeltet i år er historisk sterkt, og de som var mine hardeste konkurrenter i fjor har vist enda bedre form i år. Det blir en utrolig tøff kamp om seieren og jeg håper vi alle får en dag uten tekniske problemer/skader og presterer optimalt. Min egen form og oppladning til konkurransen har aldri vært bedre, så om jeg presterer nær mitt potensiale i morgen så tror jeg at det blir vanskelig å slå meg. Og om noen gjør det så er det vel fortjent! Jeg, Jenny, Mr.Boardman og resten av Team Hovda er hvertfall klare til kamp 😀 Ønsk oss lykke til!

HUUB - Norseman - Eidfjord. Foto: Kai-Otto Melau
Foto: Kai-Otto Melau

Norseman - Triallan - Allan Hovda - 2016 - Boardman TTE Signature  HUUB Norseman - Triallan - Allan Hovda - 2016 - Boardman TTE Signature  HUUB-2 Norseman - Triallan - Allan Hovda - 2016 - Boardman TTE Signature  HUUB-3

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

3 thoughts on “Klar for Norseman 2016

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s