Superduperbillig Black Friday-salg!!

Black Friday – det amerikanske fenomenet som vi tilsynelatende helhjertet har adoptert som vårt eget.

Dette ser jo veldig trivelig ut 😉 Jeg foretrekker heller en treningstur.

Personlig så kan jeg styre min begeistring. Det er opplagt en handelsdag skapt av handelsstanden, som i USA markerer dagen etter Thanksgiving. I Norge er det bare en kunstig kjøpsbonanza.

Mine sponsorer derimot har nok en større begeistring for Black Friday, selv om jeg også tror at mange butikker noe motvillig lar seg presse til å «dumpe prisene» på mange produkter.

It ain’t cheap if you don’t need it – En fornutig og miljøbevisst vennine av meg delte denne sitaten i fjor. Den står seg i år også. Tenk igjennom hva du trenger (og da mener jeg hva du trenger og ikke bare har litt lyst på), og se om nettopp det er noe du kan få en god pris på.

Min sponsor Adrena som har merkene HUUB, Compressport og Fusion kjører 40 % på alt i sin nettbutikk i morgen. Det er i objektivitetens navn en god mulighet til å kjøpe seg eller noen andre veldig gode sportsprodukter til en svært god pris. Det er også mulighet til å ligge i forkant på julegavene slik at førjulstiden kan brukes til det du liker best. Førsjulskos med venner og familie samt mye god trening 😉 Men ikke kjøp en våtdrakt i feil størrelse.

Ved å trykke på bildet over kommer du til FB-eventen med rabattkoden til min sponsor Adrena sitt Black Friday salg.

 

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

2 kommentarer til “Superduperbillig Black Friday-salg!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s