Superklar for Halv-Fet Triathlon i morgen :D

I morgen går startskuddet på en av årets virkelig store høydepunkt, Halv-Fet Triathlon. Helt siden jeg traff arragør Werner Hålien på Swissman Xtreme Triathlon 2013 har jeg hatt lyst til å være med. I år klaffet det endelig med planene og jeg får være med å kjempe om den ærefulle premien, en halv kasse øl til hhv vinneren av dame- og herreklassen 😀

Dette er absolutt en av de mindre formelle konkurransene jeg er med på, men det er ikke mangel på tøffe konkurrenter. Regjerende seiersherre Kjell Magnus Antonsen er kanonhard, og slo meg på samme distanse i Østfold i 2016, med god margin. Jeg er klar, sykkelen er klar, Volvoen pakken og heiagjengen veldig gira 😉 Sjelden har jeg gledet meg så mye til å konkurrere!

Lyst å være med? Det er fortsatt mulig å stille opp i morgen (før kl. 8 tror jeg) og være med. Det kommer til å bli det som på godt norsk heter awesome!

Førstepremien er klar 🙂

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s