Welcome home Mr. Hovda

«Welcome home Mr. Hovda» sa resepsjonisten når vi ankom hotellet vårt. Det var meget treffende for jeg føler meg faktisk hjemme. Den siste mnd i Oslo har jeg hatt snev av høstdepresjon. Jeg har vært konstant kald, selv om jeg har vært kledd for polarekspedisjon. Her er livet noe helt annet. Temperaturen varierer fra 26 grader om dagen til 20 grader om nettene. Skyene er lette og vinden kommer i from av en kjølig bris. Hadde det ikke vært for min ur-ariske hudtone og hårfarge skulle jeg nesten tro at mine forfedre var fra karibien for her trives jeg virkelig!

Hotel Cozumel & Resort heter plassen vi bor. Det ligger en drøy km fra Cozumel «sentrum» og ca. 400 meter fra triathlonsentrum. Det er et av utøverhotellene med egen sykkelmekaniker og opplegg for transport til start. Hendig! Oppholdet ble booket igjennom finn.no hotellsøkemotor som ble betydelig rimeligere en å bestille igjennom IM Cozumel. 700 kr natten for 2 pers for et 4 stjerners hotell med all inclusive var ett kupp! Aldri før har vi bodd på all inclusive. Jeg har følt at det kun passer for barnefamilier og pensjonister, men jaggu passer det ikke for triathleter også! Ingen stress med å finne mat og kjempefine fasiliteter for å bade og slappe av.

 

 

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s