Oppsummering av treningen uke 8

Uke 8 ble nok en god treningsuke med 13 timer kvalitetstrening og en god avslutning på februar . Det har vært mindre svømming og mer sykling. Ingenting negativt med det! Jeg er fortsatt i den tidligere nevnte basebyggingsperioden og kjører rolig med litt lengde pluss styrketrening i tillegg. Restitusjon og søvn har jeg fått tilstrekkelig av og næringsinntaket har vært bra. Motivasjonen, som mange sliter med i februar, har vært stabilt god. Eneste minuset, som forsovidt gjelder hele februar, har vært at jeg har kald hele tiden og vært på grensen til nesten å blitt småforkjøla. Selv om hudfargen min sier noe annet er kroppen min skapt for sol og varme. Vår? Ja takk. Fuerteventura? Definitivt ja takk!

Mandag: Kurs i Stavanger og treningsfri.

Tirsdag: Styrketråkk på rulla i en drøy time. Hoveddelen var 6 x 3 min styrketråkk med 2 min pause intervallene. I tillegg kjørte jeg 10 min stabil racepace. I forkant var det 15 min oppvarming og 5 * 1 min progressive akslerasjoner. I etterkant var det 10 min nedkjøring.

Onsdag: 1 t og 15 min svømming med fokus på høy albu. 1 t og 30 min rolig sykkeltur i høy sone 1.

Torsdag: 1 t og 15 min Intervalløping i lave – mid sone 3. Strukturen var 3 * (1/3/5/3/1min med 1 min pause mellom intervallene).  15 min oppkjøring i forkant og 10 min nedkjøring i etterkant.

Fredag: Rolig langtur på sykkelsetet igjen. Været var mildt sagt guffent så det ble 3 timer på rulla etterfulgt av 20 min rolig jogg. Etter 20 min oppvarming syklet jeg de resterende 2 t og 30 min i lav sone 2 før jeg hadde 10 min nedkjøring.

Lørdag: Spinning på Økern med Kaja i Oslofjordtri og Guy som instruktør! Det ble 2 timer med kvalitetsspinning med terskelintervaller, sykling i lang stabil racepace og styrketråkk. Det var gøy å sykle med andre medtriathleter med samme målsetning med treningen som meg. Ingen «aerobicspinning» men jevn, kontrollert og fokus på de rette tingene for syklister og triathleter. Vi var 7 stk men som det mørke bildet viser er det plass til flere… Påmelding ligger her. Hver onsdag 20:00 – 21:00 og lørdag 12:00 – 14:00. Åpent for alle. Mer info her.

Søndag: 1 t og 30 min relativt rolig jogg i sone 2. 13 km/t og 1 % stigning.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

2 kommentarer til “Oppsummering av treningen uke 8

  1. Spinningen var topp. Det er veldig bra tiltak som flere burde benytte seg av.
    Jeg er tilbake fra jobb på onsdag så det er mulig jeg tar turen bort på lørdag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s